En Note om Programmering

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Denne note er en introduktion til programmering. Formålet er at give dig et indblik i hvad programmering egentlig er for noget. Jeg vil vise at programmering kan foregå på forskellige måder, og at der er mange forskellige udfordringer forbundet med at programmere. Noten vil ikke knytte sig til et bestemt programmeringssprog. Noten vil kunne supplere et egentlig undervisningsmateriale, der støtter dig i en bestemt form for programmering i et udvalgt programmeringssprog.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2012
StatusUdgivet - 2012

Bibliografisk note

En note om programmering beregnet for elever og lærere i det nye Informationsteknologi fag i det danske gymnasium.

Citer dette

@misc{127ebad179084900a6c13d23655a5428,
title = "En Note om Programmering",
abstract = "Denne note er en introduktion til programmering. Form{\aa}let er at give dig et indblik i hvad programmering egentlig er for noget. Jeg vil vise at programmering kan foreg{\aa} p{\aa} forskellige m{\aa}der, og at der er mange forskellige udfordringer forbundet med at programmere. Noten vil ikke knytte sig til et bestemt programmeringssprog. Noten vil kunne supplere et egentlig undervisningsmateriale, der st{\o}tter dig i en bestemt form for programmering i et udvalgt programmeringssprog.",
author = "Kurt N{\o}rmark",
note = "En note om programmering beregnet for elever og l{\ae}rere i det nye Informationsteknologi fag i det danske gymnasium.",
year = "2012",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

En Note om Programmering. / Nørmark, Kurt.

2012, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - En Note om Programmering

AU - Nørmark, Kurt

N1 - En note om programmering beregnet for elever og lærere i det nye Informationsteknologi fag i det danske gymnasium.

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne note er en introduktion til programmering. Formålet er at give dig et indblik i hvad programmering egentlig er for noget. Jeg vil vise at programmering kan foregå på forskellige måder, og at der er mange forskellige udfordringer forbundet med at programmere. Noten vil ikke knytte sig til et bestemt programmeringssprog. Noten vil kunne supplere et egentlig undervisningsmateriale, der støtter dig i en bestemt form for programmering i et udvalgt programmeringssprog.

AB - Denne note er en introduktion til programmering. Formålet er at give dig et indblik i hvad programmering egentlig er for noget. Jeg vil vise at programmering kan foregå på forskellige måder, og at der er mange forskellige udfordringer forbundet med at programmere. Noten vil ikke knytte sig til et bestemt programmeringssprog. Noten vil kunne supplere et egentlig undervisningsmateriale, der støtter dig i en bestemt form for programmering i et udvalgt programmeringssprog.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -