Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

• housing area
  • architcture
  • quality control

Thomsen, K. E., Johnsen, K., & Traberg-Borup, S. (2001). Energieffektive skoler: Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet. Hørsholm: SBI forlag. By og Byg Resultater, Nr. 003
Thomsen, Kirsten Engelund ; Johnsen, Kjeld ; Traberg-Borup, Steen. / Energieffektive skoler : Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet. Hørsholm : SBI forlag, 2001. 72 s. (By og Byg Resultater; Nr. 003).
@book{0e37ff40165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Energieffektive skoler: Forunders{\o}gelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet",
abstract = "Kommunerne skal over de n{\ae}ste {\aa}r bygge og ombygge et stort antal skoler p{\aa} grund af stigende elevtal og nedslidning. Der er derfor behov for at f{\aa} viden om, hvordan fremtidens skoler kan projekteres og forvaltes, s{\aa} de b{\aa}de bliver energieffektive og samtidig f{\aa}r et godt indeklima. Rapporten afslutter f{\o}rste del af forskningsprogrammet 'Program for energieffektive skoler'. Denne del af programmet har haft til form{\aa}l at kortl{\ae}gge energiforbruget i en r{\ae}kke skoler og vurdere potentialet for energibesparelser til ventilation og belysning. Rapporten beskriver en r{\ae}kke lovende innovative ventilationsl{\o}sninger og gennemg{\aa}r dagslysforholdene i ni eksisterende skoler. Desuden vurderes de potentielle energibesparelser, som kan opn{\aa}s ved at udnytte dagslyset bedre.",
keywords = "energiforbrug, indeklima, skoler, ventilation, opvarmning, belysningsteknik, dagslys, building technology, housing area, architcture, quality control",
author = "Thomsen, {Kirsten Engelund} and Kjeld Johnsen and Steen Traberg-Borup",
note = "Summary s. 53-55",
year = "2001",
isbn = "87-563-1071-4",
series = "By og Byg Resultater",
number = "003",
publisher = "SBI forlag",

Thomsen, KE, Johnsen, K & Traberg-Borup, S 2001, Energieffektive skoler: Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet. By og Byg Resultater, nr. 003, SBI forlag, Hørsholm.

Energieffektive skoler : Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet. / Thomsen, Kirsten Engelund; Johnsen, Kjeld; Traberg-Borup, Steen.

Hørsholm : SBI forlag, 2001. 72 s. (By og Byg Resultater; Nr. 003).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Energieffektive skoler

T2 - Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet

AU - Thomsen, Kirsten Engelund

AU - Johnsen, Kjeld

AU - Traberg-Borup, Steen

N1 - Summary s. 53-55

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Kommunerne skal over de næste år bygge og ombygge et stort antal skoler på grund af stigende elevtal og nedslidning. Der er derfor behov for at få viden om, hvordan fremtidens skoler kan projekteres og forvaltes, så de både bliver energieffektive og samtidig får et godt indeklima. Rapporten afslutter første del af forskningsprogrammet 'Program for energieffektive skoler'. Denne del af programmet har haft til formål at kortlægge energiforbruget i en række skoler og vurdere potentialet for energibesparelser til ventilation og belysning. Rapporten beskriver en række lovende innovative ventilationsløsninger og gennemgår dagslysforholdene i ni eksisterende skoler. Desuden vurderes de potentielle energibesparelser, som kan opnås ved at udnytte dagslyset bedre.

AB - Kommunerne skal over de næste år bygge og ombygge et stort antal skoler på grund af stigende elevtal og nedslidning. Der er derfor behov for at få viden om, hvordan fremtidens skoler kan projekteres og forvaltes, så de både bliver energieffektive og samtidig får et godt indeklima. Rapporten afslutter første del af forskningsprogrammet 'Program for energieffektive skoler'. Denne del af programmet har haft til formål at kortlægge energiforbruget i en række skoler og vurdere potentialet for energibesparelser til ventilation og belysning. Rapporten beskriver en række lovende innovative ventilationsløsninger og gennemgår dagslysforholdene i ni eksisterende skoler. Desuden vurderes de potentielle energibesparelser, som kan opnås ved at udnytte dagslyset bedre.

KW - energiforbrug

KW - indeklima

KW - skoler

KW - ventilation

KW - opvarmning

KW - belysningsteknik

KW - dagslys

KW - building technology

KW - housing area

KW - architcture

KW - quality control

M3 - Bog

SN - 87-563-1071-4

T3 - By og Byg Resultater

BT - Energieffektive skoler

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Thomsen KE, Johnsen K, Traberg-Borup S. Energieffektive skoler: Forundersøgelser om opvarmning, ventilation og lyskvalitet. Hørsholm: SBI forlag, 2001. 72 s. (By og Byg Resultater; Nr. 003).