Energiforbruget i 6 bygninger: En pilotundersøgelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Bidragets oversatte titelEnergy consumption in six buildings. A pilot study
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
ISBN (Trykt)87-563-0245-2
StatusUdgivet - 1976
NavnSBI-rapport
Nummer99

• energi
  • energiforbrug
  • bygningsinstallationer
  • byggeteknik
  • økonomi

Johnsen, K. (1976). Energiforbruget i 6 bygninger: En pilotundersøgelse. Hørsholm: SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 99
Johnsen, Kjeld. / Energiforbruget i 6 bygninger : En pilotundersøgelse. Hørsholm : SBI forlag, 1976. 39 s. (SBI-rapport; Nr. 99).
@book{f99c1e40165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Energiforbruget i 6 bygninger: En pilotunders{\o}gelse",
abstract = "Rapporten omhandler en forunders{\o}gelse af energiforbrugets fordeling p{\aa} anl{\ae}g og komponenter i 6 bygninger: et omsorgscenter, en kontorbygning, et supermarked og tre skoler. Unders{\o}gelsen er et led i arbejdet p{\aa} at tilvejebringe et grundlag for energi{\o}konomisk planl{\ae}gning af nye bygninger og installationer samt opstilling af kriterier for vurdering af energiforbruget i eksisterende bygninger.",
keywords = "energi, energiforbrug, bygningsinstallationer, byggeteknik, {\o}konomi",
author = "Kjeld Johnsen",
year = "1976",
isbn = "87-563-0245-2",
publisher = "SBI forlag",

Johnsen, K 1976, Energiforbruget i 6 bygninger: En pilotundersøgelse. SBI-rapport, nr. 99, SBI forlag, Hørsholm.

Energiforbruget i 6 bygninger : En pilotundersøgelse. / Johnsen, Kjeld.

Hørsholm : SBI forlag, 1976. 39 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Energiforbruget i 6 bygninger

T2 - En pilotundersøgelse

AU - Johnsen, Kjeld

PY - 1976

Y1 - 1976

N2 - Rapporten omhandler en forundersøgelse af energiforbrugets fordeling på anlæg og komponenter i 6 bygninger: et omsorgscenter, en kontorbygning, et supermarked og tre skoler. Undersøgelsen er et led i arbejdet på at tilvejebringe et grundlag for energiøkonomisk planlægning af nye bygninger og installationer samt opstilling af kriterier for vurdering af energiforbruget i eksisterende bygninger.

AB - Rapporten omhandler en forundersøgelse af energiforbrugets fordeling på anlæg og komponenter i 6 bygninger: et omsorgscenter, en kontorbygning, et supermarked og tre skoler. Undersøgelsen er et led i arbejdet på at tilvejebringe et grundlag for energiøkonomisk planlægning af nye bygninger og installationer samt opstilling af kriterier for vurdering af energiforbruget i eksisterende bygninger.

KW - energi

KW - energiforbrug

KW - bygningsinstallationer

KW - byggeteknik

KW - økonomi

M3 - Bog

SN - 87-563-0245-2

BT - Energiforbruget i 6 bygninger

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

Johnsen K. Energiforbruget i 6 bygninger: En pilotundersøgelse. Hørsholm: SBI forlag, 1976. 39 s. (SBI-rapport; Nr. 99).