Niels Haldor Bertelsen, Lone Thrane, Henrik Bertelsen, Jacob Vad, Karen Hornbæk Svendsen, Erik Fog Larsen, Torben Jørgensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
ISBN (Elektronisk)978-87-92739-42-1
Rekvirerende organisationMinisteriet for Børn og Undervisning
StatusUdgivet - jun. 2013
NavnSBI
Nummer19
Vol/bind2013

• Erhvervsuddannelse
  • Energikompetencer
  • Faglige udvalg
  • Tværfaglige kompetencer
  • Innovation
  • læring
  • Undervisningssystemet

Bertelsen, N. H., Thrane, L., Bertelsen, H., Vad, J., Svendsen, K. H., Larsen, E. F., & Jørgensen, T. (2013). Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD: Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene. København: SBI forlag. SBI, Nr. 19, Bind. 2013
Bertelsen, Niels Haldor ; Thrane, Lone ; Bertelsen, Henrik ; Vad, Jacob ; Svendsen, Karen Hornbæk ; Larsen, Erik Fog ; Jørgensen, Torben. / Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD : Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene. København : SBI forlag, 2013. 101 s. (SBI; Nr. 19, Bind 2013).
@book{425a86508a4b4fe187953ce8f8aef3eb,
title = "Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD: Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene",
abstract = "Byggeriets Uddannelser (BU), El- og Vvs-branchens Uddannelsessektretariat (EVU) og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet K{\o}benhavn er g{\aa}et sammen om at udarbejde denne analyse af erhvervsuddannelsernes energiuddannelser. Kompetenceanalyser best{\aa}r af tre dele, som bearbejdes efter en f{\ae}lles forst{\aa}elsesramme. Med baggrund heri er der stillet forslag om udvikling af tre kompetenceomr{\aa}der, som skal fremme udviklingen af specifikke energikompetencer og forbedre energiuddannelserne i byggeriet. Desuden er der stillet forslag om forbedring af to centrale rammebetingelser, som skal underst{\o}tte udvikling og prioritering i energiuddannelser. Sidst er der givet forslag til den videre udvikling og formidling af analysens resultater.",
keywords = "Erhvervsuddannelse, Energikompetencer, Faglige udvalg, Tv{\ae}rfaglige kompetencer, Innovation, l{\ae}ring, Undervisningssystemet",
author = "Bertelsen, {Niels Haldor} and Lone Thrane and Henrik Bertelsen and Jacob Vad and Svendsen, {Karen Hornb{\ae}k} and Larsen, {Erik Fog} and Torben J{\o}rgensen",
year = "2013",
month = "6",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "19",

Bertelsen, NH, Thrane, L, Bertelsen, H, Vad, J, Svendsen, KH, Larsen, EF & Jørgensen, T 2013, Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD: Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene. SBI, nr. 19, bind 2013, SBI forlag, København.

Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD : Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene. / Bertelsen, Niels Haldor; Thrane, Lone; Bertelsen, Henrik; Vad, Jacob; Svendsen, Karen Hornbæk; Larsen, Erik Fog; Jørgensen, Torben.

København : SBI forlag, 2013. 101 s. (SBI; Nr. 19, Bind 2013).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD

T2 - Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene

AU - Bertelsen, Niels Haldor

AU - Thrane, Lone

AU - Bertelsen, Henrik

AU - Vad, Jacob

AU - Svendsen, Karen Hornbæk

AU - Larsen, Erik Fog

AU - Jørgensen, Torben

PY - 2013/6

Y1 - 2013/6

N2 - Byggeriets Uddannelser (BU), El- og Vvs-branchens Uddannelsessektretariat (EVU) og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet København er gået sammen om at udarbejde denne analyse af erhvervsuddannelsernes energiuddannelser. Kompetenceanalyser består af tre dele, som bearbejdes efter en fælles forståelsesramme. Med baggrund heri er der stillet forslag om udvikling af tre kompetenceområder, som skal fremme udviklingen af specifikke energikompetencer og forbedre energiuddannelserne i byggeriet. Desuden er der stillet forslag om forbedring af to centrale rammebetingelser, som skal understøtte udvikling og prioritering i energiuddannelser. Sidst er der givet forslag til den videre udvikling og formidling af analysens resultater.

AB - Byggeriets Uddannelser (BU), El- og Vvs-branchens Uddannelsessektretariat (EVU) og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet København er gået sammen om at udarbejde denne analyse af erhvervsuddannelsernes energiuddannelser. Kompetenceanalyser består af tre dele, som bearbejdes efter en fælles forståelsesramme. Med baggrund heri er der stillet forslag om udvikling af tre kompetenceområder, som skal fremme udviklingen af specifikke energikompetencer og forbedre energiuddannelserne i byggeriet. Desuden er der stillet forslag om forbedring af to centrale rammebetingelser, som skal understøtte udvikling og prioritering i energiuddannelser. Sidst er der givet forslag til den videre udvikling og formidling af analysens resultater.

KW - Erhvervsuddannelse

KW - Energikompetencer

KW - Faglige udvalg

KW - Tværfaglige kompetencer

KW - Innovation

KW - læring

KW - Undervisningssystemet

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD

PB - SBI forlag

CY - København

Bertelsen NH, Thrane L, Bertelsen H, Vad J, Svendsen KH, Larsen EF et al. Energikompetencer i byggesektorens erhvervsuddannelser - EUD: Analyse om udvikling af nye og reviderede energiuddannelser i samarbejde mellem bygge- og installationsfagene. København: SBI forlag, 2013. 101 s. (SBI; Nr. 19, Bind 2013).