1762 Downloads (Pure)

Resumé

Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med EUDP2008‐I projektet med titlen ”Energirenovering af typiske bygninger – eksempelsamling”.

Projektet har haft som formål at udvikle en metode til og eksempler på projektering af energimæssigt vidtgående energirenoveringer (lavenergiklasse 1) for at stimulere til energibesparelser og øget anvendelse af vedvarende energi i eksisterende bygninger. Der er konkret udarbejdet et teknologikatalog over typiske energirenoveringstiltag samt konkrete eksempler på anvendelse af samlede tiltag til energirenovering af typiske bygninger.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Antal sider22
StatusUdgivet - 2010
NavnDCE Technical reports
Nummer97

Emneord

  • Ventilation
  • Klimaskærm
  • Energiforbrug
  • Indeklima
  • Fundament
  • Solvarme
  • Installationer
  • Be06 beregning

Citer dette

Heiselberg, P. (2010). Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 97
Heiselberg, Per. / Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2010. 22 s. (DCE Technical reports; Nr. 97).
@book{212b7be63e1f4ce9a6c7bd42140943d0,
title = "Energioptimering af Etageboligblok Langk{\ae}rparken, Tilst, {\AA}rhus",
abstract = "Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med EUDP2008‐I projektet med titlen ”Energirenovering af typiske bygninger – eksempelsamling”.Projektet har haft som form{\aa}l at udvikle en metode til og eksempler p{\aa} projektering af energim{\ae}ssigt vidtg{\aa}ende energirenoveringer (lavenergiklasse 1) for at stimulere til energibesparelser og {\o}get anvendelse af vedvarende energi i eksisterende bygninger. Der er konkret udarbejdet et teknologikatalog over typiske energirenoveringstiltag samt konkrete eksempler p{\aa} anvendelse af samlede tiltag til energirenovering af typiske bygninger.",
keywords = "Ventilation, Klimask{\ae}rm, Energiforbrug, Indeklima, Fundament, Solvarme, Installationer, Be06 beregning",
author = "Per Heiselberg",
year = "2010",
language = "Dansk",
series = "DCE Technical reports",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
number = "97",
address = "Danmark",

}

Heiselberg, P 2010, Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus. DCE Technical reports, nr. 97, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus. / Heiselberg, Per.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2010. 22 s. (DCE Technical reports; Nr. 97).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus

AU - Heiselberg, Per

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med EUDP2008‐I projektet med titlen ”Energirenovering af typiske bygninger – eksempelsamling”.Projektet har haft som formål at udvikle en metode til og eksempler på projektering af energimæssigt vidtgående energirenoveringer (lavenergiklasse 1) for at stimulere til energibesparelser og øget anvendelse af vedvarende energi i eksisterende bygninger. Der er konkret udarbejdet et teknologikatalog over typiske energirenoveringstiltag samt konkrete eksempler på anvendelse af samlede tiltag til energirenovering af typiske bygninger.

AB - Denne rapport er udarbejdet i forbindelse med EUDP2008‐I projektet med titlen ”Energirenovering af typiske bygninger – eksempelsamling”.Projektet har haft som formål at udvikle en metode til og eksempler på projektering af energimæssigt vidtgående energirenoveringer (lavenergiklasse 1) for at stimulere til energibesparelser og øget anvendelse af vedvarende energi i eksisterende bygninger. Der er konkret udarbejdet et teknologikatalog over typiske energirenoveringstiltag samt konkrete eksempler på anvendelse af samlede tiltag til energirenovering af typiske bygninger.

KW - Ventilation

KW - Klimaskærm

KW - Energiforbrug

KW - Indeklima

KW - Fundament

KW - Solvarme

KW - Installationer

KW - Be06 beregning

M3 - Rapport

T3 - DCE Technical reports

BT - Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

ER -

Heiselberg P. Energioptimering af Etageboligblok Langkærparken, Tilst, Århus. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2010. 22 s. (DCE Technical reports; Nr. 97).