Energioptimering af kontorbyggeri

Kim Bjarne Wittchen, Ernst Jan de Place Hansen, Niels Radish, Jørn Treldal

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  1058 Downloads (Pure)

  Resumé

  I rapporten gennemgås forskellige muligheder for at energioptimere kontorbyggeri med særlig fokus på muligheden for at minimere behovet for mekanisk køling.

  Arbejdet tager udgangspunkt i et konkret kontorbyggeri i Århus, der er brugt som case til analyserne af energieffektivt kontorbyggeri. Resultaterne er generaliseret ved simulering af energi og indeklimaforholdene i to typer kontorbyggeri, en stangformet og en punktformet bygning.
  OriginalsprogDansk
  Udgivelses stedHørsholm
  ForlagSBI forlag
  Udgave1
  Antal sider130
  ISBN (Elektronisk)978-87-563-1523-4
  StatusUdgivet - maj 2011
  NavnSBI
  Nummer16
  Vol/bind2011

  Emneord

  • Energioptimering
  • elbesparelser
  • køling

  Citer dette

  Wittchen, K. B., Hansen, E. J. D. P., Radish, N., & Treldal, J. (2011). Energioptimering af kontorbyggeri. (1 udg.) Hørsholm: SBI forlag. SBI, Nr. 16, Bind. 2011
  Wittchen, Kim Bjarne ; Hansen, Ernst Jan de Place ; Radish, Niels ; Treldal, Jørn. / Energioptimering af kontorbyggeri. 1 udg. Hørsholm : SBI forlag, 2011. 130 s. (SBI; Nr. 16, Bind 2011).
  @book{8f4864ec47244ae1890a05d598e78f54,
  title = "Energioptimering af kontorbyggeri",
  abstract = "I rapporten gennemg{\aa}s forskellige muligheder for at energioptimere kontorbyggeri med s{\ae}rlig fokus p{\aa} muligheden for at minimere behovet for mekanisk k{\o}ling. Arbejdet tager udgangspunkt i et konkret kontorbyggeri i {\AA}rhus, der er brugt som case til analyserne af energieffektivt kontorbyggeri. Resultaterne er generaliseret ved simulering af energi og indeklimaforholdene i to typer kontorbyggeri, en stangformet og en punktformet bygning.",
  keywords = "Energioptimering, elbesparelser, k{\o}ling",
  author = "Wittchen, {Kim Bjarne} and Hansen, {Ernst Jan de Place} and Niels Radish and J{\o}rn Treldal",
  year = "2011",
  month = "5",
  language = "Dansk",
  series = "SBI",
  publisher = "SBI forlag",
  number = "16",
  edition = "1",

  }

  Wittchen, KB, Hansen, EJDP, Radish, N & Treldal, J 2011, Energioptimering af kontorbyggeri. SBI, nr. 16, bind 2011, 1 udg, SBI forlag, Hørsholm.

  Energioptimering af kontorbyggeri. / Wittchen, Kim Bjarne; Hansen, Ernst Jan de Place; Radish, Niels; Treldal, Jørn.

  1 udg. Hørsholm : SBI forlag, 2011. 130 s. (SBI; Nr. 16, Bind 2011).

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  TY - RPRT

  T1 - Energioptimering af kontorbyggeri

  AU - Wittchen, Kim Bjarne

  AU - Hansen, Ernst Jan de Place

  AU - Radish, Niels

  AU - Treldal, Jørn

  PY - 2011/5

  Y1 - 2011/5

  N2 - I rapporten gennemgås forskellige muligheder for at energioptimere kontorbyggeri med særlig fokus på muligheden for at minimere behovet for mekanisk køling. Arbejdet tager udgangspunkt i et konkret kontorbyggeri i Århus, der er brugt som case til analyserne af energieffektivt kontorbyggeri. Resultaterne er generaliseret ved simulering af energi og indeklimaforholdene i to typer kontorbyggeri, en stangformet og en punktformet bygning.

  AB - I rapporten gennemgås forskellige muligheder for at energioptimere kontorbyggeri med særlig fokus på muligheden for at minimere behovet for mekanisk køling. Arbejdet tager udgangspunkt i et konkret kontorbyggeri i Århus, der er brugt som case til analyserne af energieffektivt kontorbyggeri. Resultaterne er generaliseret ved simulering af energi og indeklimaforholdene i to typer kontorbyggeri, en stangformet og en punktformet bygning.

  KW - Energioptimering

  KW - elbesparelser

  KW - køling

  M3 - Rapport

  T3 - SBI

  BT - Energioptimering af kontorbyggeri

  PB - SBI forlag

  CY - Hørsholm

  ER -

  Wittchen KB, Hansen EJDP, Radish N, Treldal J. Energioptimering af kontorbyggeri. 1 udg. Hørsholm: SBI forlag, 2011. 130 s. (SBI; Nr. 16, Bind 2011).