Tine Steen Larsen, Ole Daniels, Rasmus Lund Jensen, Mathias Rene Andersen

• Energiforbrug
  • Målinger
  • Indeklima

Larsen, T. S., Daniels, O., Jensen, R. L., & Andersen, M. R. (2012). EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 117
Larsen, Tine Steen ; Daniels, Ole ; Jensen, Rasmus Lund ; Andersen, Mathias Rene. / EnergiParcel-Projektet : Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s. (DCE Technical reports; Nr. 117).
@book{89900302878c43f6bb46741dc39bfa0a,
title = "EnergiParcel-Projektet: M{\aa}linger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011",
abstract = "Denne rapport beskriver resultaterne fra m{\aa}leprogrammet i EnergiParcel gennemf{\o}rt af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemg{\aa}et detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes p{\aa} www.vbn.aau.dk.M{\aa}lingerne i husene er foretaget b{\aa}de f{\o}r og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet b{\aa}de for det m{\aa}lte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes p{\aa} www.energiparcel.dk.",
keywords = "EnergiParcel-projektet, Energiforbrug, M{\aa}linger, Indeklima, EnergiParcel-projektet, Energiforbrug, M{\aa}linger, Indeklima",
author = "Larsen, {Tine Steen} and Ole Daniels and Jensen, {Rasmus Lund} and Andersen, {Mathias Rene}",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Larsen, TS, Daniels, O, Jensen, RL & Andersen, MR 2012, EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. DCE Technical reports, nr. 117, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

EnergiParcel-Projektet : Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. / Larsen, Tine Steen; Daniels, Ole; Jensen, Rasmus Lund; Andersen, Mathias Rene.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - EnergiParcel-Projektet

T2 - Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011

AU - Larsen, Tine Steen

AU - Daniels, Ole

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Andersen, Mathias Rene

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i EnergiParcel gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk.Målingerne i husene er foretaget både før og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet både for det målte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes på www.energiparcel.dk.

AB - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i EnergiParcel gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk.Målingerne i husene er foretaget både før og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet både for det målte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes på www.energiparcel.dk.

KW - EnergiParcel-projektet

KW - Energiforbrug

KW - Målinger

KW - Indeklima

KW - EnergiParcel-projektet

KW - Energiforbrug

KW - Målinger

KW - Indeklima

M3 - Rapport

BT - EnergiParcel-Projektet

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Larsen TS, Daniels O, Jensen RL, Andersen MR. EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s. (DCE Technical reports; Nr. 117).