EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011

Tine Steen Larsen, Ole Daniels, Rasmus Lund Jensen, Mathias Rene Andersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i EnergiParcel gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk.

Målingerne i husene er foretaget både før og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet både for det målte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter.

Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes på www.energiparcel.dk.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Antal sider41
Rekvirerende organisationRealdania Byg A/S
StatusUdgivet - 2012
NavnDCE Technical reports
Nummer117

Emneord

  • EnergiParcel-projektet
  • Energiforbrug
  • Målinger
  • Indeklima

Citer dette

Larsen, T. S., Daniels, O., Jensen, R. L., & Andersen, M. R. (2012). EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 117
Larsen, Tine Steen ; Daniels, Ole ; Jensen, Rasmus Lund ; Andersen, Mathias Rene. / EnergiParcel-Projektet : Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s. (DCE Technical reports; Nr. 117).
@book{89900302878c43f6bb46741dc39bfa0a,
title = "EnergiParcel-Projektet: M{\aa}linger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011",
abstract = "Denne rapport beskriver resultaterne fra m{\aa}leprogrammet i EnergiParcel gennemf{\o}rt af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemg{\aa}et detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes p{\aa} www.vbn.aau.dk.M{\aa}lingerne i husene er foretaget b{\aa}de f{\o}r og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet b{\aa}de for det m{\aa}lte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes p{\aa} www.energiparcel.dk.",
keywords = "EnergiParcel-projektet, Energiforbrug, M{\aa}linger, Indeklima, EnergiParcel-projektet, Energiforbrug, M{\aa}linger, Indeklima",
author = "Larsen, {Tine Steen} and Ole Daniels and Jensen, {Rasmus Lund} and Andersen, {Mathias Rene}",
year = "2012",
language = "Dansk",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

}

Larsen, TS, Daniels, O, Jensen, RL & Andersen, MR 2012, EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. DCE Technical reports, nr. 117, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

EnergiParcel-Projektet : Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. / Larsen, Tine Steen; Daniels, Ole; Jensen, Rasmus Lund; Andersen, Mathias Rene.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - EnergiParcel-Projektet

T2 - Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011

AU - Larsen, Tine Steen

AU - Daniels, Ole

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Andersen, Mathias Rene

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i EnergiParcel gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk.Målingerne i husene er foretaget både før og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet både for det målte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes på www.energiparcel.dk.

AB - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i EnergiParcel gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 4 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk.Målingerne i husene er foretaget både før og efter energirenoveringen. I denne rapport gives et overblik over resultaterne af projektet både for det målte og beregnede energiforbrug samt for indeklimaet i husene. For en detaljeret gennemgang henvises til de husspecifikke rapporter. Realdania Byg, som har startet EnergiParcel-projektet, har desuden oprettet en hjemmeside, hvor yderligere information om projektet kan hentes. Denne hjemmeside findes på www.energiparcel.dk.

KW - EnergiParcel-projektet

KW - Energiforbrug

KW - Målinger

KW - Indeklima

KW - EnergiParcel-projektet

KW - Energiforbrug

KW - Målinger

KW - Indeklima

M3 - Rapport

BT - EnergiParcel-Projektet

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

ER -

Larsen TS, Daniels O, Jensen RL, Andersen MR. EnergiParcel-Projektet: Målinger og analyse af energiforbrug og indeklima i 4 danske parcelhusrenoveringer 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 41 s. (DCE Technical reports; Nr. 117).