Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget: NJF-seminar 1977

B.(red.) Mortensen, J.S.(red.) Strøm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Denne rapport giver en bred orientering om mulighederne for at udvinde og spare energi i og omkring landbrugets bygninger og den produktion, der foregår der. Rapporten indeholder en række indlæg fra deltagerne i et seminar om energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget, som afholdtes af Nordiske Jordbrugeres Forening, Sektion VII: Teknik, i januar 1977. Der orienteres om energiproblemer i forbindelse med staldklima og klimastyring, varmeisolering, varmepumper, udnyttelse af komposteringsvarme, biogas, tørringsanlæg, sol- og vindenergi samt halmfyringsanlæg.
Bidragets oversatte titelEnergy reclamation and energy saving in agriculture. NJF-seminar 1977
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider96
ISBN (Trykt)87-563-0290-8
StatusUdgivet - 1978
NavnSBI-landbrugsbyggeri
Nummer54

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • landbrugsbyggeri

Citer dette

Mortensen, B. . ., & Strøm, J. S. . . (1978). Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget: NJF-seminar 1977. Hørsholm: SBI forlag. SBI-landbrugsbyggeri, Nr. 54
Mortensen, B.(red.) ; Strøm, J.S.(red.). / Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget : NJF-seminar 1977. Hørsholm : SBI forlag, 1978. 96 s. (SBI-landbrugsbyggeri; Nr. 54).
@book{086adbf0165e11dca5a4000ea68e967b,
title = "Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget: NJF-seminar 1977",
abstract = "Denne rapport giver en bred orientering om mulighederne for at udvinde og spare energi i og omkring landbrugets bygninger og den produktion, der foreg{\aa}r der. Rapporten indeholder en r{\ae}kke indl{\ae}g fra deltagerne i et seminar om energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget, som afholdtes af Nordiske Jordbrugeres Forening, Sektion VII: Teknik, i januar 1977. Der orienteres om energiproblemer i forbindelse med staldklima og klimastyring, varmeisolering, varmepumper, udnyttelse af komposteringsvarme, biogas, t{\o}rringsanl{\ae}g, sol- og vindenergi samt halmfyringsanl{\ae}g.",
keywords = "landbrugsbyggeri",
author = "B.(red.) Mortensen and J.S.(red.) Str{\o}m",
note = "Udsolgt",
year = "1978",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0290-8",
publisher = "SBI forlag",

}

Mortensen, B & Strøm, JS 1978, Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget: NJF-seminar 1977. SBI-landbrugsbyggeri, nr. 54, SBI forlag, Hørsholm.

Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget : NJF-seminar 1977. / Mortensen, B.(red.); Strøm, J.S.(red.).

Hørsholm : SBI forlag, 1978. 96 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget

T2 - NJF-seminar 1977

AU - Mortensen, B.(red.)

AU - Strøm, J.S.(red.)

N1 - Udsolgt

PY - 1978

Y1 - 1978

N2 - Denne rapport giver en bred orientering om mulighederne for at udvinde og spare energi i og omkring landbrugets bygninger og den produktion, der foregår der. Rapporten indeholder en række indlæg fra deltagerne i et seminar om energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget, som afholdtes af Nordiske Jordbrugeres Forening, Sektion VII: Teknik, i januar 1977. Der orienteres om energiproblemer i forbindelse med staldklima og klimastyring, varmeisolering, varmepumper, udnyttelse af komposteringsvarme, biogas, tørringsanlæg, sol- og vindenergi samt halmfyringsanlæg.

AB - Denne rapport giver en bred orientering om mulighederne for at udvinde og spare energi i og omkring landbrugets bygninger og den produktion, der foregår der. Rapporten indeholder en række indlæg fra deltagerne i et seminar om energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget, som afholdtes af Nordiske Jordbrugeres Forening, Sektion VII: Teknik, i januar 1977. Der orienteres om energiproblemer i forbindelse med staldklima og klimastyring, varmeisolering, varmepumper, udnyttelse af komposteringsvarme, biogas, tørringsanlæg, sol- og vindenergi samt halmfyringsanlæg.

KW - landbrugsbyggeri

M3 - Bog

SN - 87-563-0290-8

BT - Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Mortensen B, Strøm JS. Energiudvinding og energibesparende foranstaltninger i landbruget: NJF-seminar 1977. Hørsholm: SBI forlag, 1978. 96 s. (SBI-landbrugsbyggeri; Nr. 54).