Stella Mia Sieling-Monas

NavnAalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien
ISSN2246-1256

Bibliografisk note

Sieling-Monas, S. M. (2018). Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere? Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien
Sieling-Monas, Stella Mia. / Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere?. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2018. 298 s. (Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien).
@phdthesis{c6e7ec1c14ad45d1b81ed34c0368700a,
title = "Er der evidens for antagelserne i besk{\ae}ftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere?",
author = "Sieling-Monas, {Stella Mia}",
note = "Ph.d. vejleder: Professor MSO, Thomas Bredgaard, Institut for StatskundskabAalborg Universitet Ph.d. bi-vejleder: Forskningsleder, Jacob Nielsen Arendt, Rockwool Fondens Forskningsenhed",
year = "2018",
month = "3",
day = "21",
series = "Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Sieling-Monas, SM 2018, Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere? Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere? / Sieling-Monas, Stella Mia.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere?

AU - Sieling-Monas, Stella Mia

N1 - Ph.d. vejleder: Professor MSO, Thomas Bredgaard, Institut for StatskundskabAalborg Universitet Ph.d. bi-vejleder: Forskningsleder, Jacob Nielsen Arendt, Rockwool Fondens Forskningsenhed

PY - 2018/3/21

Y1 - 2018/3/21

M3 - Ph.d.-afhandling

T3 - Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien

BT - Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere?

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Sieling-Monas SM. Er der evidens for antagelserne i beskæftigelsesindsatsen for sygedagpengemodtagere? Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2018. 298 s. (Aalborg Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien).