Erfaringer hos borgere i Region Hovedstaden med reparation og genbrug af elektriske og elektroniske produkter, beklædning og møbler

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

59 Downloads (Pure)

Abstrakt

Rapporten beskriver resultater fra en survey blandt borgere baseret på et spørgeskema med fokus på borgeres erfaringer med henholdsvis reparation og genbrug af elektriske og elektroniske produkter, beklædning (tøj og fodtøj) samt møbler.
Spørgeskemaet er udviklet og anvendt i forbindelse med projektet ”Affald og ressourcer på tværs” i samarbejde med analysebureauet Norstat og blev udsendt til 1000 repræsentativt udvalgte borgere i Region Hovedstaden i oktober 2020 med fokus på borgernes erfaringer i perioden januar 2019 – september 2020. Surveyen og analyserne af dataene herfra er finansieret af Region Hovedstaden og Aalborg Universitet. Spørgeskemaet er udviklet af projektgruppen på ”Affald og ressourcer på tværs” i samarbejde med Norstat.
Bidragets oversatte titelExperiences of citizens in the Capital Region of Denmark with repair and reuse of electrical and electronic products, clothing and furniture
OriginalsprogDansk
ForlagAffald og ressourcer på tværs
Antal sider34
StatusUdgivet - 11 okt. 2021

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Erfaringer hos borgere i Region Hovedstaden med reparation og genbrug af elektriske og elektroniske produkter, beklædning og møbler'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater