Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen

Jakob Rathlev

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

Arbejdspapir genereret fra Oslo Summer School 2005

Rathlev, J. (2006). Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Rathlev, Jakob. / Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{919cfb809c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velf{\ae}rdsstatsforskningen",
author = "Jakob Rathlev",
note = "Arbejdspapir genereret fra Oslo Summer School 2005",
year = "2006",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Rathlev, J 2006 'Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen. / Rathlev, Jakob.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen

AU - Rathlev, Jakob

N1 - Arbejdspapir genereret fra Oslo Summer School 2005

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

BT - Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Rathlev J. Esping-Andersen forfra - om outcome og mikroniveau i velfærdsstatsforskningen. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.