Esping-Andersens blinde vinkel

om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen

Jakob Rathlev

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg Universitet
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2006

Rathlev, J. (2006). Esping-Andersens blinde vinkel: om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Rathlev, Jakob. / Esping-Andersens blinde vinkel : om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2006.
@techreport{91abefa09c2c11db8ed6000ea68e967b,
title = "Esping-Andersens blinde vinkel: om metodologiske problemer i velf{\ae}rdsstatsforkningen",
author = "Jakob Rathlev",
year = "2006",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Rathlev, J 2006 'Esping-Andersens blinde vinkel: om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Esping-Andersens blinde vinkel : om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen. / Rathlev, Jakob.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Esping-Andersens blinde vinkel

T2 - om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen

AU - Rathlev, Jakob

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Working paper

BT - Esping-Andersens blinde vinkel

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Rathlev J. Esping-Andersens blinde vinkel: om metodologiske problemer i velfærdsstatsforkningen. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2006.