Essays on Risk and Fair Pricing

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-138-5
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Associate Professor Esben Høg, Aalborg University

Assistant PhD supervisor:
Professor Bent Jesper Christensen, Aarhus University

Hvolby, T. (2018). Essays on Risk and Fair Pricing. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Hvolby, Thomas. / Essays on Risk and Fair Pricing. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 137 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{2e1308a6d810487b82d53b03c651b563,
title = "Essays on Risk and Fair Pricing",
author = "Thomas Hvolby",
note = "PhD supervisor: Associate Professor Esben H{\o}g, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Professor Bent Jesper Christensen, Aarhus University",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Hvolby, T 2018, Essays on Risk and Fair Pricing. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Essays on Risk and Fair Pricing. / Hvolby, Thomas.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Essays on Risk and Fair Pricing

AU - Hvolby, Thomas

N1 - PhD supervisor: Associate Professor Esben Høg, Aalborg University Assistant PhD supervisor: Professor Bent Jesper Christensen, Aarhus University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Essays on Risk and Fair Pricing

PB - Aalborg Universitetsforlag

Hvolby T. Essays on Risk and Fair Pricing. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 137 s. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).