Bidragets oversatte titel: Estimering af CO concentration i højtemperatur PEM brændselsceller ved brug a impedansspektroskopi

Hans-Christian Becker Jensen, Søren Juhl Andreasen, Søren Knudsen Kær, Erik Schaltz

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

269 Downloads (Pure)

Abstrakt

This work presents the results of using the electrochemical impedance to analyse the behaviour of a BASF Celtec P2100 MEA operated under varying operating conditions with different temperatures and gas concentrations. Figure 1 shows the experimental setup used for these measurements.
Bidragets oversatte titelEstimering af CO concentration i højtemperatur PEM brændselsceller ved brug a impedansspektroskopi
OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the 5th International Conference on Fundamentals & Development of Fuel Cells : FDFC 2013
ForlagEuropean Institute for Energy Research (EIFER)
Publikationsdato16 apr. 2013
StatusUdgivet - 16 apr. 2013
Begivenhed5th International Conference FDFC2013: Fundamentals & Development of Fuel Cells - Kongresszentrum Karlsruhe, Karlsruhe, Tyskland
Varighed: 16 apr. 201318 apr. 2013

Konference

Konference5th International Conference FDFC2013
LokationKongresszentrum Karlsruhe
LandTyskland
ByKarlsruhe
Periode16/04/201318/04/2013

Fingeraftryk Dyk ned i forskningsemnerne om 'Estimering af CO concentration i højtemperatur PEM brændselsceller ved brug a impedansspektroskopi'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

• Projekter

COmmercial BReak-through of Advanced Fuel Cells, COBRA

Kær, S. K., Andreasen, S. J., Vang, J., Rasmussen, P. L., Hjuler, H. A., Steenberg, T., Jensen, J. O., Bjerrum, N. & Bang, M.

01/07/201030/06/2013

Projekter: ProjektForskning

Citationsformater

Jensen, H-C. B., Andreasen, S. J., Kær, S. K., & Schaltz, E. (2013). Estimation of CO concentration in high temperature PEM fuel cells using electrochemical impedance. I Proceedings of the 5th International Conference on Fundamentals & Development of Fuel Cells: FDFC 2013 European Institute for Energy Research (EIFER).