Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer

• IKT-kompetencer

@book{bcccc7ff8dad4dc893c0d7fb65f5158c,
title = "Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer",
abstract = "Der er i dag i medierne og i det politiske uddannelseslandskab stort fokus p{\aa} studerendes IKT kompetencer (Informations og Kommunikations Teknologiske kompetencer) og s{\ae}rligt p{\aa}, at der er tale om et behov for at {\o}ge de studerendes IKT-kompetence niveau. Denne forskningsbaserede publikation bidrager til debatten ved at pr{\ae}senterer en dybdeg{\aa}ende analyse af en r{\ae}kke studerendes IKT-kompetencer, baseret p{\aa} et stort empirisk materiale. I publikationen perspektiveres resultaterne ift. at kvalificere, forandre og forankre processer p{\aa} uddannelsesstederne, som st{\o}tter op om de studerendes IKT-kompetencer.",
keywords = "IKT-kompetencer",
author = "Rikke {\O}rngreen and Levinsen, {Karin Tweddell}",
year = "2018",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "1.",

Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer. / Ørngreen, Rikke; Levinsen, Karin Tweddell.

1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 50 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer

AU - Ørngreen, Rikke

AU - Levinsen, Karin Tweddell

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Der er i dag i medierne og i det politiske uddannelseslandskab stort fokus på studerendes IKT kompetencer (Informations og Kommunikations Teknologiske kompetencer) og særligt på, at der er tale om et behov for at øge de studerendes IKT-kompetence niveau. Denne forskningsbaserede publikation bidrager til debatten ved at præsenterer en dybdegående analyse af en række studerendes IKT-kompetencer, baseret på et stort empirisk materiale. I publikationen perspektiveres resultaterne ift. at kvalificere, forandre og forankre processer på uddannelsesstederne, som støtter op om de studerendes IKT-kompetencer.

AB - Der er i dag i medierne og i det politiske uddannelseslandskab stort fokus på studerendes IKT kompetencer (Informations og Kommunikations Teknologiske kompetencer) og særligt på, at der er tale om et behov for at øge de studerendes IKT-kompetence niveau. Denne forskningsbaserede publikation bidrager til debatten ved at præsenterer en dybdegående analyse af en række studerendes IKT-kompetencer, baseret på et stort empirisk materiale. I publikationen perspektiveres resultaterne ift. at kvalificere, forandre og forankre processer på uddannelsesstederne, som støtter op om de studerendes IKT-kompetencer.

KW - IKT-kompetencer

UR - https://aauforlag.dk/Shop/laering-og-uddannelse-(1)/et-forskningsstudie-af-studerendes-ikt-kompet.aspx

M3 - Rapport

BT - Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer

PB - Aalborg Universitetsforlag

Ørngreen R, Levinsen KT. Et forskningsstudie af studerendes IKT-kompetencer. 1. udg. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 50 s.