Et møde med fængslende fortællinger

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelI samfundets sprækker... : - nye studier i upassende sociologi
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Mølholt, A-K., & Gallop, S. (2007). Et møde med fængslende fortællinger. I I samfundets sprækker...: - nye studier i upassende sociologi Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Mølholt, Anne-Kirstine ; Gallop, Sara . / Et møde med fængslende fortællinger. I samfundets sprækker...: - nye studier i upassende sociologi. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2007.
@inbook{8867747b7fd146969f62d79b85b629d9,
title = "Et m{\o}de med f{\ae}ngslende fort{\ae}llinger",
author = "Anne-Kirstine M{\o}lholt and Sara Gallop",
year = "2007",
booktitle = "I samfundets spr{\ae}kker...",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Mølholt, A-K & Gallop, S 2007, Et møde med fængslende fortællinger. i I samfundets sprækker...: - nye studier i upassende sociologi. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Et møde med fængslende fortællinger. / Mølholt, Anne-Kirstine; Gallop, Sara .

TY - CHAP

T1 - Et møde med fængslende fortællinger

AU - Mølholt, Anne-Kirstine

AU - Gallop, Sara