Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

OriginalsprogDansk
Publikationsdato12 sep. 2016
StatusUdgivet - 12 sep. 2016
BegivenhedEt stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade - Aalborg Sygehus, Aalborg, Danmark
Varighed: 12 sep. 2016 → …

Konference

KonferenceEt stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade
LokationAalborg Sygehus
LandDanmark
ByAalborg
Periode12/09/2016 → …

Citer dette

Bystrup, M. R. (2016). Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade. Poster session præsenteret på Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade , Aalborg, Danmark.
Bystrup, Mette Ryssel. / Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade. Poster session præsenteret på Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade , Aalborg, Danmark.
@conference{4b5f057c8768494d8bd8aca147c53010,
title = "Et stop p{\aa} vejen og det sociale netv{\ae}rks betydning for rehabiliteringsforl{\o}bet efter en erhvervet hjerneskade",
author = "Bystrup, {Mette Ryssel}",
year = "2016",
month = "9",
day = "12",
language = "Dansk",
note = "Et stop p{\aa} vejen og det sociale netv{\ae}rks betydning for rehabiliteringsforl{\o}bet efter en erhvervet hjerneskade ; Conference date: 12-09-2016",

}

Bystrup, MR 2016, 'Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade' Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade , Aalborg, Danmark, 12/09/2016, .

Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade. / Bystrup, Mette Ryssel.

2016. Poster session præsenteret på Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade , Aalborg, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

TY - CONF

T1 - Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade

AU - Bystrup, Mette Ryssel

PY - 2016/9/12

Y1 - 2016/9/12

UR - http://www.hospitalsenhedmidt.dk/siteassets/hammel-neurocenter/postere/2016/mrb---poster-rehabiliteringsugen-sept.-2016.pdf

M3 - Poster

ER -

Bystrup MR. Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade. 2016. Poster session præsenteret på Et stop på vejen og det sociale netværks betydning for rehabiliteringsforløbet efter en erhvervet hjerneskade , Aalborg, Danmark.