Carsten Jahn Hansen, Henrik Harder, Lise Schrøder, Mia Hesselkjær, Jonas K. Jørgensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

ForlagInstitut for Planlægning, Aalborg Universitet
ISBN (Trykt)978-87-91404-39-9
StatusUdgivet - 2012
NavnISP-Skriftserie
Nummer2012-04
ISSN1397-3169

• mobilitet
  • Urban design

Hansen, C. J., Harder, H., Schrøder, L., Hesselkjær, M., & Jørgensen, J. K. (2012). Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning: ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Miljøministeriet. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet. ISP-Skriftserie, Nr. 2012-04
Hansen, Carsten Jahn ; Harder, Henrik ; Schrøder, Lise ; Hesselkjær, Mia ; Jørgensen, Jonas K. / Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning : ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Miljøministeriet. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2012. 276 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 2012-04).
@book{b53baa0ffe2444c68ab4c039bfb5907f,
title = "Europ{\ae}iske tendenser i territorial udvikling, governance og planl{\ae}gning: ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Milj{\o}ministeriet",
keywords = "mobilitet, Urban design, Mobility, governance, territorial development",
author = "Hansen, {Carsten Jahn} and Henrik Harder and Lise Schr{\o}der and Mia Hesselkj{\ae}r and J{\o}rgensen, {Jonas K.}",
year = "2012",
isbn = "978-87-91404-39-9",
series = "ISP-Skriftserie",
publisher = "Institut for Planl{\ae}gning, Aalborg Universitet",
number = "2012-04",

Hansen, CJ, Harder, H, Schrøder, L, Hesselkjær, M & Jørgensen, JK 2012, Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning: ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Miljøministeriet. ISP-Skriftserie, nr. 2012-04, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet.

Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning : ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Miljøministeriet. / Hansen, Carsten Jahn; Harder, Henrik; Schrøder, Lise; Hesselkjær, Mia; Jørgensen, Jonas K.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

T3 - ISP-Skriftserie

BT - Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning

PB - Institut for Planlægning, Aalborg Universitet

Hansen CJ, Harder H, Schrøder L, Hesselkjær M, Jørgensen JK. Europæiske tendenser i territorial udvikling, governance og planlægning: ”ESPON om Danmark” projekt for Naturstyrelsen, Miljøministeriet. Institut for Planlægning, Aalborg Universitet, 2012. 276 s. (ISP-Skriftserie; Nr. 2012-04).