Evaluering af døgnbemanding på lægebilen

Bente Schmidt Nielsen, Anders Knørr Lyseen, Christian Nøhr

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

473 Downloads (Pure)
ForlagVirtual Centre for Health Informatics, Aalborg University
StatusUdgivet - 2013
NavnVirtuelt Center for Sundhedsinformatik. Technical Report
Nummer13-3
ISSN1397-9507

Nielsen, B. S., Lyseen, A. K., & Nøhr, C. (2013). Evaluering af døgnbemanding på lægebilen. Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University. Virtuelt Center for Sundhedsinformatik. Technical Report, Nr. 13-3
Nielsen, Bente Schmidt ; Lyseen, Anders Knørr ; Nøhr, Christian. / Evaluering af døgnbemanding på lægebilen. Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University, 2013. 37 s. (Virtuelt Center for Sundhedsinformatik. Technical Report; Nr. 13-3).
@book{bdbf67d8bc4e4d2298a47a2c236be523,
title = "Evaluering af d{\o}gnbemanding p{\aa} l{\ae}gebilen",
author = "Nielsen, {Bente Schmidt} and Lyseen, {Anders Kn{\o}rr} and Christian N{\o}hr",
year = "2013",
publisher = "Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University",
address = "Danmark",

Nielsen, BS, Lyseen, AK & Nøhr, C 2013, Evaluering af døgnbemanding på lægebilen. Virtuelt Center for Sundhedsinformatik. Technical Report, nr. 13-3, Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University.

Evaluering af døgnbemanding på lægebilen. / Nielsen, Bente Schmidt; Lyseen, Anders Knørr; Nøhr, Christian.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Evaluering af døgnbemanding på lægebilen

AU - Nielsen, Bente Schmidt

AU - Lyseen, Anders Knørr

AU - Nøhr, Christian

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Rapport

BT - Evaluering af døgnbemanding på lægebilen

PB - Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University

Nielsen BS, Lyseen AK, Nøhr C. Evaluering af døgnbemanding på lægebilen. Virtual Centre for Health Informatics, Aalborg University, 2013. 37 s. (Virtuelt Center for Sundhedsinformatik. Technical Report; Nr. 13-3).