Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

NavnVCL-serien
Nummer12
ISSN1399-7300

Christensen, J. L. (2000). Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg Universitet: Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet. VCL-serien, Nr. 12
Christensen, Jonna Langeland. / Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg Universitet : Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2000. 46 s. (VCL-serien; Nr. 12).
@book{f9304480cf2211dc8dd8000ea68e967b,
title = "Evaluering af fors{\o}g med undervisningen i projekt- og gruppearbejde p{\aa} Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse",
author = "Christensen, {Jonna Langeland}",
year = "2000",
isbn = "87-90934-12-1",
publisher = "Institut for Uddannelse, L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet",

Christensen, JL 2000, Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse. VCL-serien, nr. 12, Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse. / Christensen, Jonna Langeland.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse

AU - Christensen, Jonna Langeland

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

SN - 87-90934-12-1

BT - Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse

PB - Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

Christensen JL. Evaluering af forsøg med undervisningen i projekt- og gruppearbejde på Den Teknisk-Naturvidenskabelige Basisuddannelse. Aalborg Universitet: Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi, Aalborg Universitet, 2000. 46 s. (VCL-serien; Nr. 12).