Resumé

Dette projekt evaluerer Vejdirektoratets storskalaforsøg med cykelbokse. En cykelboks er et ekstra venteareal til cyklister. Cykelboksen placeres foran bilernes stoplinje i signalregulerede kryds. Se: http://vejdirektoratet.dk/DA/viden_og_data/temaer/trafiksikkerhed/Sider/Cykelbokse.aspx.

Projektet er gennemført for Vejdirektoratet og i et tæt samarbejde med kommunerne Hjørring, Aalborg, Kolding, Odense, Frederiksberg og København, som har stillet vejnet til rådighed for de evaluerede cykelbokse.

I projektet er anvendt softwarepakkerne RUBA (Road User Behaviour Analysis) og T-analyst.

Forsøget er evalueret igennem 3600 timers videooptagelser fra syv kryds i ovennævnte kommuner.
OriginalsprogDansk
ForlagVejdirektoratet
Antal sider22
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • Cykel
  • Cyklist
  • Trafiksikkerhed
  • Evaluering
  • Højresvingsulykker

Citer dette

@book{14c8b009cef549aaa6c50fbd66eff1c2,
title = "Evaluering af storskalafors{\o}g med cykelbokse",
abstract = "Dette projekt evaluerer Vejdirektoratets storskalafors{\o}g med cykelbokse. En cykelboks er et ekstra venteareal til cyklister. Cykelboksen placeres foran bilernes stoplinje i signalregulerede kryds. Se: http://vejdirektoratet.dk/DA/viden_og_data/temaer/trafiksikkerhed/Sider/Cykelbokse.aspx.Projektet er gennemf{\o}rt for Vejdirektoratet og i et t{\ae}t samarbejde med kommunerne Hj{\o}rring, Aalborg, Kolding, Odense, Frederiksberg og K{\o}benhavn, som har stillet vejnet til r{\aa}dighed for de evaluerede cykelbokse.I projektet er anvendt softwarepakkerne RUBA (Road User Behaviour Analysis) og T-analyst.Fors{\o}get er evalueret igennem 3600 timers videooptagelser fra syv kryds i ovenn{\ae}vnte kommuner.",
keywords = "Cykel, Cyklist, Trafiksikkerhed, Evaluering, H{\o}jresvingsulykker",
author = "Lahrmann, {Harry Spaab{\ae}k} and Charlotte T{\o}nning and Christensen, {Peter Muhlig} and Madsen, {Tanja Kidholm Osmann}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Vejdirektoratet",

}

Evaluering af storskalaforsøg med cykelbokse. / Lahrmann, Harry Spaabæk; Tønning, Charlotte; Christensen, Peter Muhlig; Madsen, Tanja Kidholm Osmann.

Vejdirektoratet, 2018. 22 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

TY - RPRT

T1 - Evaluering af storskalaforsøg med cykelbokse

AU - Lahrmann, Harry Spaabæk

AU - Tønning, Charlotte

AU - Christensen, Peter Muhlig

AU - Madsen, Tanja Kidholm Osmann

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Dette projekt evaluerer Vejdirektoratets storskalaforsøg med cykelbokse. En cykelboks er et ekstra venteareal til cyklister. Cykelboksen placeres foran bilernes stoplinje i signalregulerede kryds. Se: http://vejdirektoratet.dk/DA/viden_og_data/temaer/trafiksikkerhed/Sider/Cykelbokse.aspx.Projektet er gennemført for Vejdirektoratet og i et tæt samarbejde med kommunerne Hjørring, Aalborg, Kolding, Odense, Frederiksberg og København, som har stillet vejnet til rådighed for de evaluerede cykelbokse.I projektet er anvendt softwarepakkerne RUBA (Road User Behaviour Analysis) og T-analyst.Forsøget er evalueret igennem 3600 timers videooptagelser fra syv kryds i ovennævnte kommuner.

AB - Dette projekt evaluerer Vejdirektoratets storskalaforsøg med cykelbokse. En cykelboks er et ekstra venteareal til cyklister. Cykelboksen placeres foran bilernes stoplinje i signalregulerede kryds. Se: http://vejdirektoratet.dk/DA/viden_og_data/temaer/trafiksikkerhed/Sider/Cykelbokse.aspx.Projektet er gennemført for Vejdirektoratet og i et tæt samarbejde med kommunerne Hjørring, Aalborg, Kolding, Odense, Frederiksberg og København, som har stillet vejnet til rådighed for de evaluerede cykelbokse.I projektet er anvendt softwarepakkerne RUBA (Road User Behaviour Analysis) og T-analyst.Forsøget er evalueret igennem 3600 timers videooptagelser fra syv kryds i ovennævnte kommuner.

KW - Cykel

KW - Cyklist

KW - Trafiksikkerhed

KW - Evaluering

KW - Højresvingsulykker

M3 - Rapport

BT - Evaluering af storskalaforsøg med cykelbokse

PB - Vejdirektoratet

ER -