Helle Wentzer, Mille Kjærgaard Thorsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagKORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning
ISBN (Trykt)978-87-7488-783-6
StatusUdgivet - nov. 2013

Wentzer, H., & Kjærgaard Thorsen, M. (2013). Evaluering af sunddialog: Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser. KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning.
Wentzer, Helle ; Kjærgaard Thorsen, Mille . / Evaluering af sunddialog : Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser. KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, 2013. 70 s.
@book{f8f4763f7f624951a208c7fd4dfbe6de,
title = "Evaluering af sunddialog: Et it-redskab til adf{\ae}rds{\ae}ndringer hos patienter med kroniske lidelser",
abstract = "Kroniske patienter oplever {\o}get kontrol med deres sygdom, og forebyggelsessygeplejersker f{\aa}r styrket fagligheden og samarbejdet med patienternes egen l{\ae}ge via it-st{\o}ttede forebyggelsessamtaler. Det viser en evaluering af v{\ae}rkt{\o}jet Sunddialog.",
author = "Helle Wentzer and {Kj{\ae}rgaard Thorsen}, Mille",
year = "2013",
month = "11",
isbn = "978-87-7488-783-6",
publisher = "KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning",

Wentzer, H & Kjærgaard Thorsen, M 2013, Evaluering af sunddialog: Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser. KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning.

Evaluering af sunddialog : Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser. / Wentzer, Helle; Kjærgaard Thorsen, Mille .

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af sunddialog

T2 - Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser

AU - Wentzer, Helle

AU - Kjærgaard Thorsen, Mille

PY - 2013/11

Y1 - 2013/11

N2 - Kroniske patienter oplever øget kontrol med deres sygdom, og forebyggelsessygeplejersker får styrket fagligheden og samarbejdet med patienternes egen læge via it-støttede forebyggelsessamtaler. Det viser en evaluering af værktøjet Sunddialog.

AB - Kroniske patienter oplever øget kontrol med deres sygdom, og forebyggelsessygeplejersker får styrket fagligheden og samarbejdet med patienternes egen læge via it-støttede forebyggelsessamtaler. Det viser en evaluering af værktøjet Sunddialog.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7488-783-6

BT - Evaluering af sunddialog

PB - KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning

Wentzer H, Kjærgaard Thorsen M. Evaluering af sunddialog: Et it-redskab til adfærdsændringer hos patienter med kroniske lidelser. KORA Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning, 2013. 70 s.