Evalueringskultur - Den planlagte og spontane evaluering

No Emil Sjöberg Kampmann (Udøver), Line Skov Hansen (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstrakt

I denne podcast fortæller No Emil Kampmann, lektor og ph.d. i velfærdsledelse og -styring på Københavns Professionshøjskole og Line Skov Hansen, studielektor ved Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet, om to former for evaluering - den spontane og den planlagte, og hvordan de begge skal være tilstede, for at man kan tale om, at institutionen har en evalueringskultur. I episoden deltager også praktikere fra dagtilbuddet Spilloppen.
Publikationsdatofeb. 2022
Udgivelsesstedvtp.dk
PublikationsmedierPodcast
Størrelse22:49 min.
StatusUdgivet - feb. 2022

Bibliografisk note

Det er KL og BUPL, der sammen står bag podcasten, som er en del af projektet ”Styrket pædagogisk læreplan - udvikling af en stærkere evalueringskultur", som har til formål at undersøge, hvordan forvaltning, ledere og pædagoger i fællesskab opbygger og arbejder med en stærk evalueringskultur.

• Evalueringskultur
  • Evaluering