Evalueringskultur – Indsamling af data og brug af metode

No Emil Sjöberg Kampmann (Udøver), Line Skov Hansen (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstrakt

Denne episode omhandler, hvordan brugen af data i bred forstand og evalueringsmetoden kan styrke medarbejdere og lederes evalueringsfaglighed i dagtilbud. I podcasten medvirker praktikere fra to dagtilbud, samt en konsulent og en forvaltningschef fra Frederiksberg Kommune, samt Line Skov Hansen, studielektor ved Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet, og No Emil Kampmann, lektor, ph.d. i velfærdsledelse og -styring på Københavns Professionshøjskole.
Publikationsdatofeb. 2022
Udgivelsesstedvpt.dk
PublikationsmedierPodcast
Størrelse24:48
StatusUdgivet - feb. 2022

Bibliografisk note

Det er KL og BUPL, der sammen står bag podcasten, som er en del af projektet ”Styrket pædagogisk læreplan - udvikling af en stærkere evalueringskultur", hvis formål er at undersøge, hvordan forvaltning, ledere og pædagoger i fællesskab opbygger og arbejder med en stærk evalueringskultur.

• Evalueringskultur
  • Evaluering