Evalueringskultur - Rammer, tid, kompetencer og ledelse

No Emil Sjöberg Kampmann (Udøver), Line Skov Hansen (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Abstrakt

Denne episode omhandler, hvilken betydning tid, rammer, kompetencer og ledelse har for at etablere og vedligeholde en stærk evalueringskultur i dagtilbud. I podcastet deltager praktikere fra to dagtilbud, samt pædagogisk konsulent fra Frederiksberg Kommune. Derudover deltager de to forskere tilknyttet projektet, No Emil Kampmann, lektor og ph.d. i velfærdsledelse og -styring på Københavns Professionshøjskole, og Line Skov Hansen, studielektor ved Institut for Kultur og Læring på Aalborg Universitet.
Publikationsdatofeb. 2022
Udgivelsesstedvtp.dk
PublikationsmedierPodcast
Størrelse18:58 min.
StatusUdgivet - feb. 2022

Bibliografisk note

Det er KL og BUPL, der sammen står bag podcasten, som er en del af projektet ”Styrket pædagogisk læreplan - udvikling af en stærkere evalueringskultur", hvis formål er at undersøge, hvordan forvaltning, ledere og pædagoger i fællesskab opbygger og arbejder med en stærk evalueringskultur.

• Evalueringskultur
  • Evaluering