25 Downloads (Pure)

StatusUdgivet - 2019
BegivenhedNERA conference 2017: Learning and education - material conditions and consequences - Copenhagen, Danmark
Varighed: 23 mar. 201725 mar. 2017

Konference

KonferenceNERA conference 2017: Learning and education - material conditions and consequences
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode23/03/201725/03/2017
Internetadresse

• Evalueringsrapport
  • Konference
  • Samarbejde
  • Planlægning
  • Organisering

@book{406ab76121464f9288621d779b375e3b,
title = "Evalueringsrapport af NERA konferencen 2017",
abstract = "I denne rapport pr{\ae}senteres indsigterne fra evalueringen af den internationale NERA (Nordic Education Research Association) konference, som blev afholdt p{\aa} Institut for L{\ae}ring og Filosofi, Aalborg Universitet (AAU), Campus K{\o}benhavn i marts 2017. Det er f{\o}rste gang, at AAU har afholdt en konference af denne st{\o}rrelsesorden, og form{\aa}let med evalueringen er at samle erfaringer fra medarbejdere med forskellige ansvarsomr{\aa}der op til konferencen med henblik p{\aa} at kortl{\ae}gge og evaluere arbejdsgange og samarbejdsprocesser. Resultatet af unders{\o}gelsen er opm{\ae}rksomhedspunkter og anbefalinger til workflow internt p{\aa} AAU for afholdelse af kommende konferencer af denne st{\o}rrelsesorden.Unders{\o}gelsen er baseret p{\aa} 12 kvalitative interviews med interne medarbejdere fra AAU samt et interview med ekstern samarbejdspartner - PCO (Professional Congress Organiser) - i form af CAP Partner. Ligeledes bygger unders{\o}gelsen p{\aa} en intern workshop afholdt i april 2018.",
keywords = "Evalueringsrapport, Konference, Samarbejde, Planl{\ae}gning, Organisering",
author = "Heidi Hautopp",
year = "2019",

Evalueringsrapport af NERA konferencen 2017. / Hautopp, Heidi.

2019. 40 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Evalueringsrapport af NERA konferencen 2017

AU - Hautopp, Heidi

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - I denne rapport præsenteres indsigterne fra evalueringen af den internationale NERA (Nordic Education Research Association) konference, som blev afholdt på Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet (AAU), Campus København i marts 2017. Det er første gang, at AAU har afholdt en konference af denne størrelsesorden, og formålet med evalueringen er at samle erfaringer fra medarbejdere med forskellige ansvarsområder op til konferencen med henblik på at kortlægge og evaluere arbejdsgange og samarbejdsprocesser. Resultatet af undersøgelsen er opmærksomhedspunkter og anbefalinger til workflow internt på AAU for afholdelse af kommende konferencer af denne størrelsesorden.Undersøgelsen er baseret på 12 kvalitative interviews med interne medarbejdere fra AAU samt et interview med ekstern samarbejdspartner - PCO (Professional Congress Organiser) - i form af CAP Partner. Ligeledes bygger undersøgelsen på en intern workshop afholdt i april 2018.

AB - I denne rapport præsenteres indsigterne fra evalueringen af den internationale NERA (Nordic Education Research Association) konference, som blev afholdt på Institut for Læring og Filosofi, Aalborg Universitet (AAU), Campus København i marts 2017. Det er første gang, at AAU har afholdt en konference af denne størrelsesorden, og formålet med evalueringen er at samle erfaringer fra medarbejdere med forskellige ansvarsområder op til konferencen med henblik på at kortlægge og evaluere arbejdsgange og samarbejdsprocesser. Resultatet af undersøgelsen er opmærksomhedspunkter og anbefalinger til workflow internt på AAU for afholdelse af kommende konferencer af denne størrelsesorden.Undersøgelsen er baseret på 12 kvalitative interviews med interne medarbejdere fra AAU samt et interview med ekstern samarbejdspartner - PCO (Professional Congress Organiser) - i form af CAP Partner. Ligeledes bygger undersøgelsen på en intern workshop afholdt i april 2018.

KW - Evalueringsrapport

KW - Konference