Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

Afhandling ikke publiceret.

Wang, Q. (2018). Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Wang, Qian. / Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{d5b0a019b4f24398b23cfd903c125b8d,
title = "Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower",
author = "Qian Wang",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",

Wang, Q 2018, Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower. / Wang, Qian.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower

AU - Wang, Qian

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower

Wang Q. Experimental investigation on electrical behaviors of an innovative 400-kV double-circuit composite tower. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).