Hanno Harland, Martin Andersen, Preben Fihl, Thomas B. Moeslund

Udgivelses stedUniversität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany
UdgiverInstitut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe
StatusUdgivet - 2009

Harland, H., Andersen, M., Fihl, P., & Moeslund, T. B. (2009). Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System. Universität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany: Institut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe.
Harland, Hanno ; Andersen, Martin ; Fihl, Preben ; Moeslund, Thomas B. / Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System. Universität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany : Institut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe, 2009.
@techreport{8eb8559066e611deb866000ea68e967b,
title = "Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System",
keywords = "Natural Language Text Generation, Computer Vision",
author = "Hanno Harland and Martin Andersen and Preben Fihl and Moeslund, {Thomas B.}",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Institut f{\"u}r Algorithmen und Kognitive Systeme, Universit{\"a}t Karlsruhe",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut f{\"u}r Algorithmen und Kognitive Systeme, Universit{\"a}t Karlsruhe",

Harland, H, Andersen, M, Fihl, P & Moeslund, TB 2009 'Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System' Institut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe, Universität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany.

Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System. / Harland, Hanno; Andersen, Martin; Fihl, Preben; Moeslund, Thomas B.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System

AU - Harland, Hanno

AU - Andersen, Martin

AU - Fihl, Preben

AU - Moeslund, Thomas B.

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - Natural Language Text Generation

KW - Computer Vision

M3 - Working paper

BT - Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System

PB - Institut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe

CY - Universität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany

Harland H, Andersen M, Fihl P, Moeslund TB. Experiments on the Integration of the Danish Language into a Natural Language Text Generation System. Universität Karlsruhe, 76128 Karlsruhe, Germany: Institut für Algorithmen und Kognitive Systeme, Universität Karlsruhe. 2009.