Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelPlayful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusUnder udarbejdelse - 2019

Brooks, E. I. (2019). Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products. Manuskript under forberedelse. I Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud Aalborg Universitetsforlag.
Brooks, Eva Irene. / Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products. Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{d076f185d0c74b3caf24b7c16d1984c0,
title = "Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products",
author = "Brooks, {Eva Irene}",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "Playful Learaning – Digital Leg og L{\ae}ring i Dagtilbud",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Brooks, EI 2019, Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products. i Playful Learaning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag.

Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products. / Brooks, Eva Irene.

TY - CHAP

T1 - Exploring the Involvement of Preschool Children in the Process of Designing Hybrid Products

AU - Brooks, Eva Irene

PY - 2019