Øyvind Omland, Tine Halsen Malling, O.F. Pedersen, Vivi Schlünssen, Torben Sigsgaard, Lars R. Skadhauge, David Lee Sherson, Jesper Bælum, Gert Thomsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2011
StatusUdgivet - 2011
Udgivet eksterntJa
BegivenhedERS Annual Congress 2011 - Amsterdam
Varighed: 24 sep. 201128 sep. 2011

Konference

KonferenceERS Annual Congress 2011
ByAmsterdam
Periode24/09/201128/09/2011

Omland, Ø., Malling, T. H., Pedersen, O. F., Schlünssen, V., Sigsgaard, T., Skadhauge, L. R., ... Thomsen, G. (2011). Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults. Poster session præsenteret på ERS Annual Congress 2011, Amsterdam, .
Omland, Øyvind ; Malling, Tine Halsen ; Pedersen, O.F. ; Schlünssen, Vivi ; Sigsgaard, Torben ; Skadhauge, Lars R. ; Sherson, David Lee ; Bælum, Jesper ; Thomsen, Gert. / Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults. Poster session præsenteret på ERS Annual Congress 2011, Amsterdam, .
@conference{9eddaf819a0940a894979f1f28d7017a,
title = "Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults",
author = "{\O}yvind Omland and Malling, {Tine Halsen} and O.F. Pedersen and Vivi Schl{\"u}nssen and Torben Sigsgaard and Skadhauge, {Lars R.} and Sherson, {David Lee} and Jesper B{\ae}lum and Gert Thomsen",
year = "2011",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 24-09-2011 Through 28-09-2011",

Omland, Ø, Malling, TH, Pedersen, OF, Schlünssen, V, Sigsgaard, T, Skadhauge, LR, Sherson, DL, Bælum, J & Thomsen, G 2011, 'Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults' ERS Annual Congress 2011, Amsterdam, 24/09/2011 - 28/09/2011, .

Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults. / Omland, Øyvind; Malling, Tine Halsen; Pedersen, O.F.; Schlünssen, Vivi; Sigsgaard, Torben; Skadhauge, Lars R.; Sherson, David Lee; Bælum, Jesper; Thomsen, Gert.

2011. Poster session præsenteret på ERS Annual Congress 2011, Amsterdam, .

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults

AU - Omland, Øyvind

AU - Malling, Tine Halsen

AU - Pedersen, O.F.

AU - Schlünssen, Vivi

AU - Sigsgaard, Torben

AU - Skadhauge, Lars R.

AU - Sherson, David Lee

AU - Bælum, Jesper

AU - Thomsen, Gert

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Poster

Omland Ø, Malling TH, Pedersen OF, Schlünssen V, Sigsgaard T, Skadhauge LR et al. Exposure to environmental tobacco smoke in childhood is associated to lung function in smoking adults. 2011. Poster session præsenteret på ERS Annual Congress 2011, Amsterdam, .