Få det på Dagsordenen: Læsninger af AGENDA ved AAU

• universitetskultur

@misc{517549ad10d7485f8c56f588fe73ec8c,
title = "F{\aa} det p{\aa} Dagsordenen: L{\ae}sninger af AGENDA ved AAU",
abstract = "I 1990’erne hed studenterbladet p{\aa} Aalborg Universitet ”Nye Veje”. Det var af udseende et beskedent blad, hvor studerende publiserede journalistiske og kommenterende artikler om det at v{\ae}re studerende p{\aa} Aalborg Universitet. Som kommunikationsstuderende var det n{\ae}sten oplagt at bidrage, frivilligt, til de studerendes stemme i en tid uden internet. Derfor bidrog jeg ogs{\aa} i flere {\aa}r med faglige artikler om temaer indenfor emnet medier, kultur og samfund.I 2000’erne skete der en masse med de AAU studerendes blad. Det skiftede navn til AGENDA, og formatet blev {\ae}ndret og trykt i fornemt magasinpapir. Det m{\aa} helt sikkert have v{\ae}ret for at g{\o}re det mere attraktivt for annonc{\o}rer at bruge studentermediet som kanal for formidling af #godebudskaber, hvad enten det handlede om tryghed (a-kasse), om underholdning (biograf, teater) eller om studievalg (valg af kandidatuddannelse).",
keywords = "studenterkultur, AGENDA, ungdomskultur, universitetskultur",
author = "Andersen, {Tem Frank}",
year = "2018",
month = "12",
day = "21",
type = "Other",

Få det på Dagsordenen: Læsninger af AGENDA ved AAU. / Andersen, Tem Frank.

39 s. 2018, Receptioner af AAU studentermagasin.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Få det på Dagsordenen: Læsninger af AGENDA ved AAU

AU - Andersen, Tem Frank

PY - 2018/12/21

Y1 - 2018/12/21

N2 - I 1990’erne hed studenterbladet på Aalborg Universitet ”Nye Veje”. Det var af udseende et beskedent blad, hvor studerende publiserede journalistiske og kommenterende artikler om det at være studerende på Aalborg Universitet. Som kommunikationsstuderende var det næsten oplagt at bidrage, frivilligt, til de studerendes stemme i en tid uden internet. Derfor bidrog jeg også i flere år med faglige artikler om temaer indenfor emnet medier, kultur og samfund.I 2000’erne skete der en masse med de AAU studerendes blad. Det skiftede navn til AGENDA, og formatet blev ændret og trykt i fornemt magasinpapir. Det må helt sikkert have været for at gøre det mere attraktivt for annoncører at bruge studentermediet som kanal for formidling af #godebudskaber, hvad enten det handlede om tryghed (a-kasse), om underholdning (biograf, teater) eller om studievalg (valg af kandidatuddannelse).

AB - I 1990’erne hed studenterbladet på Aalborg Universitet ”Nye Veje”. Det var af udseende et beskedent blad, hvor studerende publiserede journalistiske og kommenterende artikler om det at være studerende på Aalborg Universitet. Som kommunikationsstuderende var det næsten oplagt at bidrage, frivilligt, til de studerendes stemme i en tid uden internet. Derfor bidrog jeg også i flere år med faglige artikler om temaer indenfor emnet medier, kultur og samfund.I 2000’erne skete der en masse med de AAU studerendes blad. Det skiftede navn til AGENDA, og formatet blev ændret og trykt i fornemt magasinpapir. Det må helt sikkert have været for at gøre det mere attraktivt for annoncører at bruge studentermediet som kanal for formidling af #godebudskaber, hvad enten det handlede om tryghed (a-kasse), om underholdning (biograf, teater) eller om studievalg (valg af kandidatuddannelse).

KW - studenterkultur

KW - AGENDA

KW - ungdomskultur

KW - universitetskultur