Fælleslokaler i boligbebyggelser

Indretning, drift og brug

I Lind, L. Vraa

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

Rapporten beskriver fælleslokaler i en række boligbebyggelser landet over. Der redegøres for samspillet mellem lokaler og aktiviteter, og for muligheder og begrænsninger ved lokalernes indretning, brug og styring. Rapporten kan bruges både som eksempelsamling til inspiration for beboere, planlæggere og bygherrer og som praktisk planlægningsgrundlag.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider119
ISBN (Trykt)87-563-0551-6
StatusUdgivet - 1984
NavnSBI-rapport
Nummer156
ISSN0573-9985

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningsplanlægning
  • fællesarealer
  • beboerdeltagelse
  • fælleslokaler
  • building planning
  • communal areas
  • residents participation

Citer dette

Lind, I., & Vraa, L. (1984). Fælleslokaler i boligbebyggelser: Indretning, drift og brug. Hørsholm: SBI forlag. SBI-rapport, Nr. 156
Lind, I ; Vraa, L. / Fælleslokaler i boligbebyggelser : Indretning, drift og brug. Hørsholm : SBI forlag, 1984. 119 s. (SBI-rapport; Nr. 156).
@book{e28440c0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "F{\ae}lleslokaler i boligbebyggelser: Indretning, drift og brug",
abstract = "Rapporten beskriver f{\ae}lleslokaler i en r{\ae}kke boligbebyggelser landet over. Der redeg{\o}res for samspillet mellem lokaler og aktiviteter, og for muligheder og begr{\ae}nsninger ved lokalernes indretning, brug og styring. Rapporten kan bruges b{\aa}de som eksempelsamling til inspiration for beboere, planl{\ae}ggere og bygherrer og som praktisk planl{\ae}gningsgrundlag.",
keywords = "bygningsplanl{\ae}gning, f{\ae}llesarealer, beboerdeltagelse, f{\ae}lleslokaler, building planning, communal areas, residents participation",
author = "I Lind and L. Vraa",
note = "Udsolgt",
year = "1984",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0551-6",
publisher = "SBI forlag",

}

Lind, I & Vraa, L 1984, Fælleslokaler i boligbebyggelser: Indretning, drift og brug. SBI-rapport, nr. 156, SBI forlag, Hørsholm.

Fælleslokaler i boligbebyggelser : Indretning, drift og brug. / Lind, I; Vraa, L.

Hørsholm : SBI forlag, 1984. 119 s. (SBI-rapport; Nr. 156).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fælleslokaler i boligbebyggelser

T2 - Indretning, drift og brug

AU - Lind, I

AU - Vraa, L.

N1 - Udsolgt

PY - 1984

Y1 - 1984

N2 - Rapporten beskriver fælleslokaler i en række boligbebyggelser landet over. Der redegøres for samspillet mellem lokaler og aktiviteter, og for muligheder og begrænsninger ved lokalernes indretning, brug og styring. Rapporten kan bruges både som eksempelsamling til inspiration for beboere, planlæggere og bygherrer og som praktisk planlægningsgrundlag.

AB - Rapporten beskriver fælleslokaler i en række boligbebyggelser landet over. Der redegøres for samspillet mellem lokaler og aktiviteter, og for muligheder og begrænsninger ved lokalernes indretning, brug og styring. Rapporten kan bruges både som eksempelsamling til inspiration for beboere, planlæggere og bygherrer og som praktisk planlægningsgrundlag.

KW - bygningsplanlægning

KW - fællesarealer

KW - beboerdeltagelse

KW - fælleslokaler

KW - building planning

KW - communal areas

KW - residents participation

M3 - Bog

SN - 87-563-0551-6

BT - Fælleslokaler i boligbebyggelser

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Lind I, Vraa L. Fælleslokaler i boligbebyggelser: Indretning, drift og brug. Hørsholm: SBI forlag, 1984. 119 s. (SBI-rapport; Nr. 156).