Førerløse busser skal mobilisere Aalborg Øst

Sider (fra-til)14-16
ISSN1903-7384
StatusUdgivet - 13 jan. 2018

Vestergaard, Maria Quvang Harck ; Lanng, Ditte Bendix ; Borg, Søren Risdal. / Førerløse busser skal mobilisere Aalborg Øst. I: Trafik & Veje. 2018 ; Bind 2018, Nr. 1. s. 14-16.
@article{5442c6c8cddc41569eafc4ad8b4e3d64,
title = "F{\o}rerl{\o}se busser skal mobilisere Aalborg {\O}st",
abstract = "I 2018 inds{\ae}tter Aalborg Kommune en f{\o}rerl{\o}s bus i forstaden Aalborg {\O}st. Bussen k{\o}rer en 2,1 km lang teststr{\ae}kning p{\aa} Astrupstien, en cykel- og gangsti. Den nye teknologi skal v{\ae}re med til at mobilisere borgere og brugere, b{\aa}de internt i bydelen og mellem bydelen og resten af Aalborg. Desudenskal projektet bidrage med ny viden gennem samarbejde med Aalborg Universitets Center for Mobilitet og Urbane Studier og Nordjyllands Trafikselskab, som forest{\aa}r en flersidet evaluering af fors{\o}get.",
author = "Vestergaard, {Maria Quvang Harck} and Lanng, {Ditte Bendix} and Borg, {S{\o}ren Risdal}",
year = "2018",
month = "1",
day = "13",
volume = "2018",
pages = "14--16",
journal = "Trafik & Veje",
issn = "1903-7384",
publisher = "Dansk Vejtidsskrift ApS",
number = "1",

Vestergaard, MQH, Lanng, DB & Borg, SR 2018, 'Førerløse busser skal mobilisere Aalborg Øst', Trafik & Veje, bind 2018, nr. 1, s. 14-16.

Førerløse busser skal mobilisere Aalborg Øst. / Vestergaard, Maria Quvang Harck; Lanng, Ditte Bendix; Borg, Søren Risdal.

I: Trafik & Veje, Bind 2018, Nr. 1, 13.01.2018, s. 14-16.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Førerløse busser skal mobilisere Aalborg Øst

AU - Vestergaard, Maria Quvang Harck

AU - Lanng, Ditte Bendix

AU - Borg, Søren Risdal

PY - 2018/1/13

Y1 - 2018/1/13

N2 - I 2018 indsætter Aalborg Kommune en førerløs bus i forstaden Aalborg Øst. Bussen kører en 2,1 km lang teststrækning på Astrupstien, en cykel- og gangsti. Den nye teknologi skal være med til at mobilisere borgere og brugere, både internt i bydelen og mellem bydelen og resten af Aalborg. Desudenskal projektet bidrage med ny viden gennem samarbejde med Aalborg Universitets Center for Mobilitet og Urbane Studier og Nordjyllands Trafikselskab, som forestår en flersidet evaluering af forsøget.

AB - I 2018 indsætter Aalborg Kommune en førerløs bus i forstaden Aalborg Øst. Bussen kører en 2,1 km lang teststrækning på Astrupstien, en cykel- og gangsti. Den nye teknologi skal være med til at mobilisere borgere og brugere, både internt i bydelen og mellem bydelen og resten af Aalborg. Desudenskal projektet bidrage med ny viden gennem samarbejde med Aalborg Universitets Center for Mobilitet og Urbane Studier og Nordjyllands Trafikselskab, som forestår en flersidet evaluering af forsøget.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2018