Perceiving self through envy: A multi-culture comparison of preschool children

Bidragets oversatte titel: Førskolebørns udvikling af forståelsen af emotionen misundelse : en multikulturel sammenligning

Laura Quintanilla, Kristine M. Jensen de López

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelDevelopment of self in culture
RedaktørerKristine Jensen de Lopez, Tia Hansen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2011
Sider65-87
Kapitel4
ISBN (Trykt)9788771120097
StatusUdgivet - 2011
NavnSelf in culture in mind series
Vol/bind1
ISSN2245-1528

• self
  • envy
  • emotional development
  • Zapotec
  • cross-cultural development

Quintanilla, L., & Jensen de López, K. M. (2011). Perceiving self through envy: A multi-culture comparison of preschool children. I K. J. D. Lopez, & T. Hansen (red.), Development of self in culture (s. 65-87). Aalborg Universitetsforlag. Self in culture in mind series, Bind. 1
Quintanilla, Laura ; Jensen de López, Kristine M. / Perceiving self through envy : A multi-culture comparison of preschool children. Development of self in culture. red. / Kristine Jensen de Lopez ; Tia Hansen. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 65-87 (Self in culture in mind series, Bind 1).
@inbook{6204942ed5a147b091812268db8440c8,
title = "Perceiving self through envy: A multi-culture comparison of preschool children",
keywords = "self, envy, emotional development, Zapotec, cross-cultural development",
author = "Laura Quintanilla and {Jensen de L{\'o}pez}, {Kristine M.}",
year = "2011",
language = "English",
isbn = "9788771120097",
series = "Self in culture in mind series",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "65--87",
editor = "Lopez, {Kristine Jensen de} and Hansen, {Tia }",
booktitle = "Development of self in culture",

Quintanilla, L & Jensen de López, KM 2011, Perceiving self through envy: A multi-culture comparison of preschool children. i KJD Lopez & T Hansen (red), Development of self in culture. Aalborg Universitetsforlag, Self in culture in mind series, bind 1, s. 65-87.

Perceiving self through envy : A multi-culture comparison of preschool children. / Quintanilla, Laura; Jensen de López, Kristine M.

Development of self in culture. red. / Kristine Jensen de Lopez; Tia Hansen. Aalborg Universitetsforlag, 2011. s. 65-87 (Self in culture in mind series, Bind 1).

TY - CHAP

T1 - Perceiving self through envy

T2 - A multi-culture comparison of preschool children

AU - Quintanilla, Laura

AU - Jensen de López, Kristine M.

PY - 2011

Y1 - 2011

KW - self

KW - envy

KW - emotional development

KW - Zapotec

KW - cross-cultural development

M3 - Book chapter

SN - 9788771120097

T3 - Self in culture in mind series

SP - 65

EP - 87

BT - Development of self in culture

A2 - Lopez, Kristine Jensen de

A2 - Hansen, Tia

PB - Aalborg Universitetsforlag

Quintanilla L, Jensen de López KM. Perceiving self through envy: A multi-culture comparison of preschool children. I Lopez KJD, Hansen T, red., Development of self in culture. Aalborg Universitetsforlag. 2011. s. 65-87. (Self in culture in mind series, Bind 1).