Radka Antalikova, Knut Arild Gulbrandsen, Tia G. B. Hansen, Manuel de la Mata Benitez

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

123 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2010
StatusUdgivet - 2010
Begivenhed12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence - Vilnius, Litauen
Varighed: 12 maj 201015 maj 2010

Konference

Konference12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence
LandLitauen
ByVilnius
Periode12/05/201015/05/2010

Antalikova, R., Gulbrandsen, K. A., Hansen, T. G. B., & de la Mata Benitez, M. (2010). Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories. Poster session præsenteret på 12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence, Vilnius, Litauen.
Antalikova, Radka ; Gulbrandsen, Knut Arild ; Hansen, Tia G. B. ; de la Mata Benitez, Manuel. / Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories. Poster session præsenteret på 12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence, Vilnius, Litauen.
@conference{ff62c5d0fe0e4fe6a9dbb46184f4eb96,
title = "Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories",
author = "Radka Antalikova and Gulbrandsen, {Knut Arild} and Hansen, {Tia G. B.} and {de la Mata Benitez}, Manuel",
year = "2010",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 12-05-2010 Through 15-05-2010",

Antalikova, R, Gulbrandsen, KA, Hansen, TGB & de la Mata Benitez, M 2010, 'Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories' 12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence, Vilnius, Litauen, 12/05/2010 - 15/05/2010, .

Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories. / Antalikova, Radka; Gulbrandsen, Knut Arild; Hansen, Tia G. B.; de la Mata Benitez, Manuel.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskning

TY - CONF

T1 - Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories

AU - Antalikova, Radka

AU - Gulbrandsen, Knut Arild

AU - Hansen, Tia G. B.

AU - de la Mata Benitez, Manuel

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Poster

Antalikova R, Gulbrandsen KA, Hansen TGB, de la Mata Benitez M. Family, school and friendship as settings for adolescents’ autobiographical memories. 2010. Poster session præsenteret på 12th Biennial Conference of the European Association for Research on Adolescence, Vilnius, Litauen.