Farestrategier og trampolinleg

Helle Skovbjerg Karoff

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Vild og farlig leg på havetrampoliner udfordrer børns sikkerhed og tryghed og er samtidig både udviklende og udfordrende. Børn kan lære at håndtere risici, når de leger på trampolinen.
Helle Skovbjerg Karoff er adjunkt ved Aalborg Universitet/København og knyttet til forskningslaboratoriet for IT og Læringsdesign (ILD). Hun har gennem en årrække forsket i leg set ud fra stemningssynsvinklen, senest i bogen ‘Om leg – legens medier, praktikker og stemninger (2013), og hun er desuden medredaktør af bogen ‘Tekster om leg’ (2014).
‘Farestrategier og trampolinleg’ er en digital single baseret på et uddrag af bogen ‘Vildt og farligt – om børns og unges bevægelsesleg’, Akademisk forlag 2015.
OriginalsprogDansk
ForlagLindhardt & Ringhof
ISBN (Elektronisk)9788750046042
StatusUdgivet - 2015

Bibliografisk note

Med litteraturhenvisninger og links

Emneord

  • bevægelseslege
  • farlig leg
  • børn
  • bevægelse
  • lege
  • trampoliner

Citer dette

Karoff, H. S. (2015). Farestrategier og trampolinleg. Lindhardt & Ringhof.
Karoff, Helle Skovbjerg. / Farestrategier og trampolinleg. Lindhardt & Ringhof, 2015.
@book{d3ba5679dd69421c873db59bb4da40fb,
title = "Farestrategier og trampolinleg",
abstract = "Vild og farlig leg p{\aa} havetrampoliner udfordrer b{\o}rns sikkerhed og tryghed og er samtidig b{\aa}de udviklende og udfordrende. B{\o}rn kan l{\ae}re at h{\aa}ndtere risici, n{\aa}r de leger p{\aa} trampolinen.Helle Skovbjerg Karoff er adjunkt ved Aalborg Universitet/K{\o}benhavn og knyttet til forskningslaboratoriet for IT og L{\ae}ringsdesign (ILD). Hun har gennem en {\aa}rr{\ae}kke forsket i leg set ud fra stemningssynsvinklen, senest i bogen ‘Om leg – legens medier, praktikker og stemninger (2013), og hun er desuden medredakt{\o}r af bogen ‘Tekster om leg’ (2014).‘Farestrategier og trampolinleg’ er en digital single baseret p{\aa} et uddrag af bogen ‘Vildt og farligt – om b{\o}rns og unges bev{\ae}gelsesleg’, Akademisk forlag 2015.",
keywords = "bev{\ae}gelseslege, farlig leg, b{\o}rn, bev{\ae}gelse, lege, trampoliner",
author = "Karoff, {Helle Skovbjerg}",
note = "Med litteraturhenvisninger og links",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "Lindhardt & Ringhof",

}

Karoff, HS 2015, Farestrategier og trampolinleg. Lindhardt & Ringhof.

Farestrategier og trampolinleg. / Karoff, Helle Skovbjerg.

Lindhardt & Ringhof, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Farestrategier og trampolinleg

AU - Karoff, Helle Skovbjerg

N1 - Med litteraturhenvisninger og links

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Vild og farlig leg på havetrampoliner udfordrer børns sikkerhed og tryghed og er samtidig både udviklende og udfordrende. Børn kan lære at håndtere risici, når de leger på trampolinen.Helle Skovbjerg Karoff er adjunkt ved Aalborg Universitet/København og knyttet til forskningslaboratoriet for IT og Læringsdesign (ILD). Hun har gennem en årrække forsket i leg set ud fra stemningssynsvinklen, senest i bogen ‘Om leg – legens medier, praktikker og stemninger (2013), og hun er desuden medredaktør af bogen ‘Tekster om leg’ (2014).‘Farestrategier og trampolinleg’ er en digital single baseret på et uddrag af bogen ‘Vildt og farligt – om børns og unges bevægelsesleg’, Akademisk forlag 2015.

AB - Vild og farlig leg på havetrampoliner udfordrer børns sikkerhed og tryghed og er samtidig både udviklende og udfordrende. Børn kan lære at håndtere risici, når de leger på trampolinen.Helle Skovbjerg Karoff er adjunkt ved Aalborg Universitet/København og knyttet til forskningslaboratoriet for IT og Læringsdesign (ILD). Hun har gennem en årrække forsket i leg set ud fra stemningssynsvinklen, senest i bogen ‘Om leg – legens medier, praktikker og stemninger (2013), og hun er desuden medredaktør af bogen ‘Tekster om leg’ (2014).‘Farestrategier og trampolinleg’ er en digital single baseret på et uddrag af bogen ‘Vildt og farligt – om børns og unges bevægelsesleg’, Akademisk forlag 2015.

KW - bevægelseslege

KW - farlig leg

KW - børn

KW - bevægelse

KW - lege

KW - trampoliner

UR - http://www.plusbog.dk/farestrategier-og-trampolinleg-helle-karoff-9788750046042/

M3 - Bog

BT - Farestrategier og trampolinleg

PB - Lindhardt & Ringhof

ER -

Karoff HS. Farestrategier og trampolinleg. Lindhardt & Ringhof, 2015.