Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

Klaus Nielsen, Christian Helms Jørgensen, Peter Koudahl, Martin D. Munk, Torben Pilegaard Jensen, Lene Tanggaard Pedersen, Lisbeth Grønborg, Louise Hvitved, Lene Ingemann, Charlotte Jonasson, Lena Lippke

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Rekvirerende organisationDet Strategiske Forskningsråd
StatusUdgivet - aug. 2013

Nielsen, K., Jørgensen, C. H., Koudahl, P., Munk, M. D., Pilegaard Jensen, T., Pedersen, L. T., ... Lippke, L. (2013). Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem.
Nielsen, Klaus ; Jørgensen, Christian Helms ; Koudahl, Peter ; Munk, Martin D. ; Pilegaard Jensen, Torben ; Pedersen, Lene Tanggaard ; Grønborg, Lisbeth ; Hvitved, Louise ; Ingemann, Lene ; Jonasson, Charlotte ; Lippke, Lena. / Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. 2013. 39 s.
@book{288a557591094ef0be8d9dfbf13064dd,
title = "Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem",
abstract = "Forskningsprojektet ”Retention of Vocational Students in the Danish VET System” unders{\o}ger de p{\aa}virkelige faktorer, der kan bidrage til at mindske frafaldet p{\aa} de erhvervsfaglige uddannelser (EUD). For etablering af en s{\aa}dan viden er dannet et konsortium best{\aa}ende af s{\aa}vel forskere med stor erfaring med kvantitative forskningsmetoder p{\aa} uddannelsesomr{\aa}det som forskere med betydelige kompetencer inden for p{\ae}dagogisk, didaktisk og institutionel forskning.",
author = "Klaus Nielsen and J{\o}rgensen, {Christian Helms} and Peter Koudahl and Munk, {Martin D.} and {Pilegaard Jensen}, Torben and Pedersen, {Lene Tanggaard} and Lisbeth Gr{\o}nborg and Louise Hvitved and Lene Ingemann and Charlotte Jonasson and Lena Lippke",
year = "2013",
month = "8",

Nielsen, K, Jørgensen, CH, Koudahl, P, Munk, MD, Pilegaard Jensen, T, Pedersen, LT, Grønborg, L, Hvitved, L, Ingemann, L, Jonasson, C & Lippke, L 2013, Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem.

Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. / Nielsen, Klaus; Jørgensen, Christian Helms; Koudahl, Peter; Munk, Martin D.; Pilegaard Jensen, Torben; Pedersen, Lene Tanggaard; Grønborg, Lisbeth; Hvitved, Louise; Ingemann, Lene; Jonasson, Charlotte; Lippke, Lena.

2013. 39 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

AU - Nielsen, Klaus

AU - Jørgensen, Christian Helms

AU - Koudahl, Peter

AU - Munk, Martin D.

AU - Pilegaard Jensen, Torben

AU - Pedersen, Lene Tanggaard

AU - Grønborg, Lisbeth

AU - Hvitved, Louise

AU - Ingemann, Lene

AU - Jonasson, Charlotte

AU - Lippke, Lena

PY - 2013/8

Y1 - 2013/8

N2 - Forskningsprojektet ”Retention of Vocational Students in the Danish VET System” undersøger de påvirkelige faktorer, der kan bidrage til at mindske frafaldet på de erhvervsfaglige uddannelser (EUD). For etablering af en sådan viden er dannet et konsortium bestående af såvel forskere med stor erfaring med kvantitative forskningsmetoder på uddannelsesområdet som forskere med betydelige kompetencer inden for pædagogisk, didaktisk og institutionel forskning.

AB - Forskningsprojektet ”Retention of Vocational Students in the Danish VET System” undersøger de påvirkelige faktorer, der kan bidrage til at mindske frafaldet på de erhvervsfaglige uddannelser (EUD). For etablering af en sådan viden er dannet et konsortium bestående af såvel forskere med stor erfaring med kvantitative forskningsmetoder på uddannelsesområdet som forskere med betydelige kompetencer inden for pædagogisk, didaktisk og institutionel forskning.

M3 - Rapport

BT - Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem

Nielsen K, Jørgensen CH, Koudahl P, Munk MD, Pilegaard Jensen T, Pedersen LT et al. Fastholdelse af erhvervsskoleelever i det danske erhvervsuddannelsessystem. 2013. 39 s.