Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Titel14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy
Udgivelses stedBrussel
ForlagEuropean Academy of Wind Energy
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
Begivenhed14th eawe PhD Seminar on Wind Energy - Vrije Universiteit Brussels, Brussels, Belgien
Varighed: 18 sep. 201820 sep. 2018
Konferencens nummer: 14

Seminar14th eawe PhD Seminar on Wind Energy
Nummer14
LokationVrije Universiteit Brussels
LandBelgien
ByBrussels
Periode18/09/201820/09/2018

• Reliability
  • FORM
  • Fatigue
  • Reinforced concrete
  • Wind turbine foundations

Mankar, A., & Sørensen, J. D. (2018). Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations. I 14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy Brussel: European Academy of Wind Energy.
Mankar, Amol ; Sørensen, John Dalsgaard. / Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations. 14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy. Brussel : European Academy of Wind Energy, 2018.
@inbook{4b7fe6cafa1c475396d382aab8cd054f,
title = "Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations",
keywords = "Reliability, FORM, Fatigue, Reinforced concrete, Wind turbine foundations, Reliability, FORM, Fatigue, Reinforced concrete, Wind turbine foundations",
author = "Amol Mankar and S{\o}rensen, {John Dalsgaard}",
year = "2018",
language = "English",
booktitle = "14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy",
publisher = "European Academy of Wind Energy",

Mankar, A & Sørensen, JD 2018, Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations. i 14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy. European Academy of Wind Energy, Brussel, 14th eawe PhD Seminar on Wind Energy, Brussels, Belgien, 18/09/2018.

Fatigue reliability analysis of onshore wind turbine foundations. / Mankar, Amol; Sørensen, John Dalsgaard.

TY - ABST

BT - 14th EAWE - PhD Seminar on Wind Energy

PB - European Academy of Wind Energy

CY - Brussel