Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

• regionalitet
  • location studies

@book{4fa2d4775bf34026bf32f0ca2ffbc477,
title = "Film- og tv-produktion i Nordjylland: Hvordan snakker det offentlige og det private sammen?",
abstract = "Denne rapport udspringer af Matchmaking-projektet Film- og tv-produktion i Nordjylland: hvordan snakker det offentlige og det private sammen? Projektet er st{\o}ttet af midler fra Region Nordjylland og arbejdstid fra Aalborg Universitet. Hensigten med Matchmaking-midlerne er at tilvejebringe et st{\o}rre samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende i Nordjylland og forskningen i specifikke emner. Denne rapport viser et t{\ae}t samarbejde mellem den danske mediebranche, lokal offentlig administration i Nordjylland og medieforskning p{\aa} Aalborg Universitet.",
keywords = "Nordjylland, film, tv, produktionsstudier, genreanalyse, policy-studier, regionalitet, location studies",
author = "Christensen, {J{\o}rgen Riber} and Hansen, {Kim Toft} and Simonsen, {Thomas Mosebo} and Kristensen, {Louise Thomsen}",
year = "2016",
month = "8",
day = "19",
publisher = "Aalborg Universitet",

TY - RPRT

T1 - Film- og tv-produktion i Nordjylland

T2 - Hvordan snakker det offentlige og det private sammen?

AU - Christensen, Jørgen Riber

AU - Hansen, Kim Toft

AU - Simonsen, Thomas Mosebo

AU - Kristensen, Louise Thomsen

PY - 2016/8/19

Y1 - 2016/8/19

N2 - Denne rapport udspringer af Matchmaking-projektet Film- og tv-produktion i Nordjylland: hvordan snakker det offentlige og det private sammen? Projektet er støttet af midler fra Region Nordjylland og arbejdstid fra Aalborg Universitet. Hensigten med Matchmaking-midlerne er at tilvejebringe et større samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende i Nordjylland og forskningen i specifikke emner. Denne rapport viser et tæt samarbejde mellem den danske mediebranche, lokal offentlig administration i Nordjylland og medieforskning på Aalborg Universitet.

AB - Denne rapport udspringer af Matchmaking-projektet Film- og tv-produktion i Nordjylland: hvordan snakker det offentlige og det private sammen? Projektet er støttet af midler fra Region Nordjylland og arbejdstid fra Aalborg Universitet. Hensigten med Matchmaking-midlerne er at tilvejebringe et større samarbejde mellem lokale erhvervsdrivende i Nordjylland og forskningen i specifikke emner. Denne rapport viser et tæt samarbejde mellem den danske mediebranche, lokal offentlig administration i Nordjylland og medieforskning på Aalborg Universitet.

KW - Nordjylland

KW - film