Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

NavnWorking Paper : Institut for Erhvervsstudier
Nummernr. 1994-2
ISSN0908-9152

Rasmussen, J. G. (1994). Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Working Paper : Institut for Erhvervsstudier, Nr. nr. 1994-2
Rasmussen, Jørgen Gulddahl. / Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Working Paper : Institut for Erhvervsstudier; Nr. nr. 1994-2).
@book{ed98e6c0002d11dab4d5000ea68e967b,
title = "Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur",
author = "Rasmussen, {J{\o}rgen Gulddahl}",
year = "1994",
series = "Working Paper : Institut for Erhvervsstudier",
number = "nr. 1994-2",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Rasmussen, JG 1994, Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur. Working Paper : Institut for Erhvervsstudier, nr. nr. 1994-2, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur. / Rasmussen, Jørgen Gulddahl.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur

AU - Rasmussen, Jørgen Gulddahl

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bog

T3 - Working Paper : Institut for Erhvervsstudier

BT - Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Rasmussen JG. Fire ledere - samspil mellem lederstil, beslutningstagning og organisationsstruktur. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 1994. (Working Paper : Institut for Erhvervsstudier; Nr. nr. 1994-2).