Fisk, vrag og gæster

ForlagSyddansk Universitetsforlag
ISBN (Trykt)978-87-991063-8-7
StatusUdgivet - 2015

Jensen, J. E. (2015). Fisk, vrag og gæster: Skagens historie. Syddansk Universitetsforlag.
Jensen, Jørgen Elsøe. / Fisk, vrag og gæster : Skagens historie. Syddansk Universitetsforlag, 2015. 249 s.
@book{ee91bbfd029e4151af2fe2c93b750783,
title = "Fisk, vrag og g{\ae}ster: Skagens historie",
abstract = "Skagens historie afviger markant fra alle andre steders historie p{\aa} grund af det us{\ae}dvanlige ressourcegrundlag. I 700 {\aa}r levede skagboerne som samlere og j{\ae}gere (fiskere og bjergere). Da vraghyppigheden faldt i slutningen af 1800-{\aa}rene og turisterne begyndte at ankomme {\ae}ndrede stedet helt udseende og blev til det bysamfund, der kendes i dag.",
keywords = "Historie",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Els{\o}e}",
year = "2015",
isbn = "978-87-991063-8-7",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
address = "Danmark",

Jensen, JE 2015, Fisk, vrag og gæster: Skagens historie. Syddansk Universitetsforlag.

Fisk, vrag og gæster : Skagens historie. / Jensen, Jørgen Elsøe.

Syddansk Universitetsforlag, 2015. 249 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Fisk, vrag og gæster

T2 - Skagens historie

AU - Jensen, Jørgen Elsøe

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Skagens historie afviger markant fra alle andre steders historie på grund af det usædvanlige ressourcegrundlag. I 700 år levede skagboerne som samlere og jægere (fiskere og bjergere). Da vraghyppigheden faldt i slutningen af 1800-årene og turisterne begyndte at ankomme ændrede stedet helt udseende og blev til det bysamfund, der kendes i dag.

AB - Skagens historie afviger markant fra alle andre steders historie på grund af det usædvanlige ressourcegrundlag. I 700 år levede skagboerne som samlere og jægere (fiskere og bjergere). Da vraghyppigheden faldt i slutningen af 1800-årene og turisterne begyndte at ankomme ændrede stedet helt udseende og blev til det bysamfund, der kendes i dag.

KW - Historie

UR - http://www.universitypress.dk/shop/fisk-vrag-gaester-3462p.html

M3 - Bog

SN - 978-87-991063-8-7

BT - Fisk, vrag og gæster

PB - Syddansk Universitetsforlag

Jensen JE. Fisk, vrag og gæster: Skagens historie. Syddansk Universitetsforlag, 2015. 249 s.