Fiskerisektoren

NummerDelrapport 3

Bibliografisk note

• Fødevarer

Thrane, M. (2000). Fiskerisektoren: sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering. Aalborg: Aalborg Universitet. POET's projektserie om fødevaresektoren, Nr. Delrapport 3
Thrane, Mikkel. / Fiskerisektoren : sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering. Aalborg : Aalborg Universitet, 2000. 107 s. (POET's projektserie om fødevaresektoren; Nr. Delrapport 3).
@book{d0917d207fb711db8b97000ea68e967b,
title = "Fiskerisektoren: sektorbeskrivelse, milj{\o}relationer og regulering",
keywords = "F{\o}devarer, F{\o}devarer",
author = "Mikkel Thrane",
note = "POET: Product innovation, Organic food, Environment and Technology / Projektledelse: Arne Remmen og Jan Holm Ingemann.",
year = "2000",
publisher = "Aalborg Universitet",

Thrane, M 2000, Fiskerisektoren: sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering. POET's projektserie om fødevaresektoren, nr. Delrapport 3, Aalborg Universitet, Aalborg.

Fiskerisektoren : sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering. / Thrane, Mikkel.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Fiskerisektoren

T2 - sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering

AU - Thrane, Mikkel

N1 - POET: Product innovation, Organic food, Environment and Technology / Projektledelse: Arne Remmen og Jan Holm Ingemann.

PY - 2000

Y1 - 2000

KW - Fødevarer

M3 - Bog

BT - Fiskerisektoren

PB - Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Thrane M. Fiskerisektoren: sektorbeskrivelse, miljørelationer og regulering. Aalborg: Aalborg Universitet, 2000. 107 s. (POET's projektserie om fødevaresektoren; Nr. Delrapport 3).