Fjernvarmeledninger

P Olufsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Denne SBI-anvisning henvender sig til de teknikere, der projekterer og udfører fjernvarmeanlæg. Første afsnit handler om ledningernes udførelse. Her gennemgås indledningsvis de almindelige synspunkter ved valg af type og der gives forslag til dimensioneringstabeller for den hypigt anvendte firkantede betonkanal med angivelse af isoleringstykkelser ved rørdimensioner indtil 300 mm. Andet afsnit beskæftiger sig med praktisk anvendelige metoder til beregning af dels tryktab og varmetab dels de mekaniske spændinger i rør og betonkanaler. Anvisningen behandler ikke direkte problemet om selve disponeringen af ledningsnettet men kun de tekniske spørgsmål der skal løses, når nettet i hovedtrækkene er fastlagt.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
Antal sider44
StatusUdgivet - 1963
NavnSBi-anvisning
Nummer61
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningsinstallationer

Citer dette

Olufsen, P. (1963). Fjernvarmeledninger. København: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 61
Olufsen, P. / Fjernvarmeledninger. København : SBI forlag, 1963. 44 s. (SBi-anvisning; Nr. 61).
@book{ee8c3d50165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Fjernvarmeledninger",
abstract = "Denne SBI-anvisning henvender sig til de teknikere, der projekterer og udf{\o}rer fjernvarmeanl{\ae}g. F{\o}rste afsnit handler om ledningernes udf{\o}relse. Her gennemg{\aa}s indledningsvis de almindelige synspunkter ved valg af type og der gives forslag til dimensioneringstabeller for den hypigt anvendte firkantede betonkanal med angivelse af isoleringstykkelser ved r{\o}rdimensioner indtil 300 mm. Andet afsnit besk{\ae}ftiger sig med praktisk anvendelige metoder til beregning af dels tryktab og varmetab dels de mekaniske sp{\ae}ndinger i r{\o}r og betonkanaler. Anvisningen behandler ikke direkte problemet om selve disponeringen af ledningsnettet men kun de tekniske sp{\o}rgsm{\aa}l der skal l{\o}ses, n{\aa}r nettet i hovedtr{\ae}kkene er fastlagt.",
keywords = "bygningsinstallationer",
author = "P Olufsen",
note = "Udsolgt",
year = "1963",
language = "Dansk",
series = "SBi-anvisning",
number = "61",
publisher = "SBI forlag",

}

Olufsen, P 1963, Fjernvarmeledninger. SBi-anvisning, nr. 61, SBI forlag, København.

Fjernvarmeledninger. / Olufsen, P.

København : SBI forlag, 1963. 44 s. (SBi-anvisning; Nr. 61).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Fjernvarmeledninger

AU - Olufsen, P

N1 - Udsolgt

PY - 1963

Y1 - 1963

N2 - Denne SBI-anvisning henvender sig til de teknikere, der projekterer og udfører fjernvarmeanlæg. Første afsnit handler om ledningernes udførelse. Her gennemgås indledningsvis de almindelige synspunkter ved valg af type og der gives forslag til dimensioneringstabeller for den hypigt anvendte firkantede betonkanal med angivelse af isoleringstykkelser ved rørdimensioner indtil 300 mm. Andet afsnit beskæftiger sig med praktisk anvendelige metoder til beregning af dels tryktab og varmetab dels de mekaniske spændinger i rør og betonkanaler. Anvisningen behandler ikke direkte problemet om selve disponeringen af ledningsnettet men kun de tekniske spørgsmål der skal løses, når nettet i hovedtrækkene er fastlagt.

AB - Denne SBI-anvisning henvender sig til de teknikere, der projekterer og udfører fjernvarmeanlæg. Første afsnit handler om ledningernes udførelse. Her gennemgås indledningsvis de almindelige synspunkter ved valg af type og der gives forslag til dimensioneringstabeller for den hypigt anvendte firkantede betonkanal med angivelse af isoleringstykkelser ved rørdimensioner indtil 300 mm. Andet afsnit beskæftiger sig med praktisk anvendelige metoder til beregning af dels tryktab og varmetab dels de mekaniske spændinger i rør og betonkanaler. Anvisningen behandler ikke direkte problemet om selve disponeringen af ledningsnettet men kun de tekniske spørgsmål der skal løses, når nettet i hovedtrækkene er fastlagt.

KW - bygningsinstallationer

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Fjernvarmeledninger

PB - SBI forlag

CY - København

ER -

Olufsen P. Fjernvarmeledninger. København: SBI forlag, 1963. 44 s. (SBi-anvisning; Nr. 61).