Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets

3634 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg, Denmark
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 2005

Schmidt, J. D. (2005). Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2005.
    @techreport{e9d235ffdeaa499cb775430dc820ac8a,
    title = "Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets",
    author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
    year = "2005",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 2005 'Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Working paper

BT - Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Schmidt JD. Flexicurity, Casualisation and Informalisation of Global Labour Markets. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2005.