Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle

Brit Hejlemann Olsen Hermansen, Morten Lind Jensen, Tanja Kidholm Osmann Madsen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

Fodgængere er en meget udsat trafikantgruppe, der ofte bliver involveret i trafikuheld, når de krydser vejen. De er derfor ofte ofrene i de mest alvorlige personskadeuheld herhjemme [1]. I samarbejde med Vejle Kommune og Via Trafik er der gennemført et konfliktstudie på fire lokaliteter i Vejle, der hver repræsenterer forskellige udformninger af fodgængerovergange. Målet med undersøgelsen er at kunne afgøre, hvilken udformning der giver den mindste risiko for fodgængeren.
OriginalsprogDansk
TidsskriftTrafik & Veje
Vol/bind96
Udgave nummer4
Sider (fra-til)14-16
ISSN1903-7384
StatusUdgivet - 2019

Emneord

  • Fodgængerovergange
  • Risiko
  • Vejle

Citer dette

Hermansen, B. H. O., Jensen, M. L., & Madsen, T. K. O. (2019). Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle. Trafik & Veje, 96(4), 14-16.
Hermansen, Brit Hejlemann Olsen ; Jensen, Morten Lind ; Madsen, Tanja Kidholm Osmann. / Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle. I: Trafik & Veje. 2019 ; Bind 96, Nr. 4. s. 14-16.
@article{83208c16afdc48d6b54399433d04483e,
title = "Fodg{\ae}ngeres risiko i fodg{\ae}ngerovergange i Vejle",
abstract = "Fodg{\ae}ngere er en meget udsat trafikantgruppe, der ofte bliver involveret i trafikuheld, n{\aa}r de krydser vejen. De er derfor ofte ofrene i de mest alvorlige personskadeuheld herhjemme [1]. I samarbejde med Vejle Kommune og Via Trafik er der gennemf{\o}rt et konfliktstudie p{\aa} fire lokaliteter i Vejle, der hver repr{\ae}senterer forskellige udformninger af fodg{\ae}ngerovergange. M{\aa}let med unders{\o}gelsen er at kunne afg{\o}re, hvilken udformning der giver den mindste risiko for fodg{\ae}ngeren.",
keywords = "Fodg{\ae}ngerovergange, Risiko, Vejle",
author = "Hermansen, {Brit Hejlemann Olsen} and Jensen, {Morten Lind} and Madsen, {Tanja Kidholm Osmann}",
year = "2019",
language = "Dansk",
volume = "96",
pages = "14--16",
journal = "Trafik & Veje",
issn = "1903-7384",
publisher = "Dansk Vejtidsskrift ApS",
number = "4",

}

Hermansen, BHO, Jensen, ML & Madsen, TKO 2019, 'Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle', Trafik & Veje, bind 96, nr. 4, s. 14-16.

Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle. / Hermansen, Brit Hejlemann Olsen; Jensen, Morten Lind; Madsen, Tanja Kidholm Osmann.

I: Trafik & Veje, Bind 96, Nr. 4, 2019, s. 14-16.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Fodgængeres risiko i fodgængerovergange i Vejle

AU - Hermansen, Brit Hejlemann Olsen

AU - Jensen, Morten Lind

AU - Madsen, Tanja Kidholm Osmann

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Fodgængere er en meget udsat trafikantgruppe, der ofte bliver involveret i trafikuheld, når de krydser vejen. De er derfor ofte ofrene i de mest alvorlige personskadeuheld herhjemme [1]. I samarbejde med Vejle Kommune og Via Trafik er der gennemført et konfliktstudie på fire lokaliteter i Vejle, der hver repræsenterer forskellige udformninger af fodgængerovergange. Målet med undersøgelsen er at kunne afgøre, hvilken udformning der giver den mindste risiko for fodgængeren.

AB - Fodgængere er en meget udsat trafikantgruppe, der ofte bliver involveret i trafikuheld, når de krydser vejen. De er derfor ofte ofrene i de mest alvorlige personskadeuheld herhjemme [1]. I samarbejde med Vejle Kommune og Via Trafik er der gennemført et konfliktstudie på fire lokaliteter i Vejle, der hver repræsenterer forskellige udformninger af fodgængerovergange. Målet med undersøgelsen er at kunne afgøre, hvilken udformning der giver den mindste risiko for fodgængeren.

KW - Fodgængerovergange

KW - Risiko

KW - Vejle

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 96

SP - 14

EP - 16

JO - Trafik & Veje

JF - Trafik & Veje

SN - 1903-7384

IS - 4

ER -