Football tourism and the sounds of televised matches

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelRoutledge Companion to Media and Tourism
RedaktørerMaria Månsson, Anne Buchmann, Cecilie Cassinger, Lena Eskilsson
ForlagRoutledge
StatusAccepteret/In press - 2019

Graakjær, N. J., & Grøn, R. (Accepteret/In press). Football tourism and the sounds of televised matches. I M. Månsson, A. Buchmann, C. Cassinger, & L. Eskilsson (red.), Routledge Companion to Media and Tourism Routledge.
Graakjær, Nicolai J. ; Grøn, Rasmus. / Football tourism and the sounds of televised matches. Routledge Companion to Media and Tourism. red. / Maria Månsson ; Anne Buchmann ; Cecilie Cassinger ; Lena Eskilsson. Routledge, 2019.
@inbook{20a35af14408485dba28255527f5c757,
title = "Football tourism and the sounds of televised matches",
author = "Graakj{\ae}r, {Nicolai J.} and Rasmus Gr{\o}n",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Maria M{\aa}nsson and Anne Buchmann and Cecilie Cassinger and Lena Eskilsson",
booktitle = "Routledge Companion to Media and Tourism",
publisher = "Routledge",
address = "United Kingdom",

Graakjær, NJ & Grøn, R 2019, Football tourism and the sounds of televised matches. i M Månsson, A Buchmann, C Cassinger & L Eskilsson (red), Routledge Companion to Media and Tourism. Routledge.

Football tourism and the sounds of televised matches. / Graakjær, Nicolai J.; Grøn, Rasmus.

Routledge Companion to Media and Tourism. red. / Maria Månsson; Anne Buchmann; Cecilie Cassinger; Lena Eskilsson. Routledge, 2019.

TY - CHAP

T1 - Football tourism and the sounds of televised matches

AU - Graakjær, Nicolai J.

AU - Grøn, Rasmus

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Book chapter