Forecast and control of heating loads in receding horizon

Pierre Jacques Camille Vogler-Finck

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

70 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7210-160-6
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
ISSN2446-1628

Bibliografisk note

PhD supervisor:
Prof. Rafael Wisniewski, Aalborg University

PhD Co-supervisor:
Prof. Petar Popovski, Aalborg University

Vogler-Finck, P. J. C. (2018). Forecast and control of heating loads in receding horizon. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet
Vogler-Finck, Pierre Jacques Camille. / Forecast and control of heating loads in receding horizon. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 94 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).
@phdthesis{54b4ed0786454d8b9abbe6458075c094,
title = "Forecast and control of heating loads in receding horizon",
author = "Vogler-Finck, {Pierre Jacques Camille}",
note = "PhD supervisor: Prof. Rafael Wisniewski, Aalborg University PhD Co-supervisor: Prof. Petar Popovski, Aalborg University",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Vogler-Finck, PJC 2018, Forecast and control of heating loads in receding horizon. Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

Forecast and control of heating loads in receding horizon. / Vogler-Finck, Pierre Jacques Camille.

Aalborg Universitetsforlag, 2018. 94 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Forecast and control of heating loads in receding horizon

AU - Vogler-Finck, Pierre Jacques Camille

N1 - PhD supervisor: Prof. Rafael Wisniewski, Aalborg University PhD Co-supervisor: Prof. Petar Popovski, Aalborg University

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Forecast and control of heating loads in receding horizon

PB - Aalborg Universitetsforlag

Vogler-Finck PJC. Forecast and control of heating loads in receding horizon. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 94 s. (Ph.d.-serien for Det Tekniske Fakultet for IT og Design, Aalborg Universitet).