Foreløbig vejledning i forebyggelse af skadelige alkalikiselreaktioner i beton

N.M. Plum

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
StatusUdgivet - 1961

Bibliografisk note

Udsolgt

Note vedr. afhandling

Uden for serier

• byggematerialer
  • byggeteknik

@book{fac16460165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Forel{\o}big vejledning i forebyggelse af skadelige alkalikiselreaktioner i beton",
abstract = "Efter at alkaliudvalget har p{\aa}vist, at der i ikke permanent t{\o}rre konstruktioner, hvortil der er anvendt almindelig Portland cement og almindelige kvart{\ae}re grusmaterialer, best{\aa}r risiko for skadelige alkalikiselreaktioner, er forebyggelse af disse alkalikiselreaktioner nu blevet erkendt; et sp{\o}rgsm{\aa}l som s{\aa}vel den projekterende ingeni{\o}r som entrepren{\o}ren ikke kommer uden om f{\o}r og inden opf{\o}relse af betonkonstruktioner i v{\aa}dt milj{\o}. Vejledningen definerer 3 milj{\o}-klasser til en af hvilke, en konstruktion kan henf{\o}res. For hver af disse klasser angives de forskellige mulige forebyggende foranstaltninger. Endvidere gives der generelle retningslinier for den opn{\aa}ede risikoformindskelse samt visse principper for valg af det mest {\o}konomiske foranstaltningss{\ae}t.",
keywords = "byggematerialer, byggeteknik",
author = "N.M. Plum",
note = "Udsolgt",
year = "1961",
publisher = "SBI forlag",

Foreløbig vejledning i forebyggelse af skadelige alkalikiselreaktioner i beton. / Plum, N.M.

København : SBI forlag, 1961. 60 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Foreløbig vejledning i forebyggelse af skadelige alkalikiselreaktioner i beton

AU - Plum, N.M.

N1 - Udsolgt

PY - 1961

Y1 - 1961

N2 - Efter at alkaliudvalget har påvist, at der i ikke permanent tørre konstruktioner, hvortil der er anvendt almindelig Portland cement og almindelige kvartære grusmaterialer, består risiko for skadelige alkalikiselreaktioner, er forebyggelse af disse alkalikiselreaktioner nu blevet erkendt; et spørgsmål som såvel den projekterende ingeniør som entreprenøren ikke kommer uden om før og inden opførelse af betonkonstruktioner i vådt miljø. Vejledningen definerer 3 miljø-klasser til en af hvilke, en konstruktion kan henføres. For hver af disse klasser angives de forskellige mulige forebyggende foranstaltninger. Endvidere gives der generelle retningslinier for den opnåede risikoformindskelse samt visse principper for valg af det mest økonomiske foranstaltningssæt.

AB - Efter at alkaliudvalget har påvist, at der i ikke permanent tørre konstruktioner, hvortil der er anvendt almindelig Portland cement og almindelige kvartære grusmaterialer, består risiko for skadelige alkalikiselreaktioner, er forebyggelse af disse alkalikiselreaktioner nu blevet erkendt; et spørgsmål som såvel den projekterende ingeniør som entreprenøren ikke kommer uden om før og inden opførelse af betonkonstruktioner i vådt miljø. Vejledningen definerer 3 miljø-klasser til en af hvilke, en konstruktion kan henføres. For hver af disse klasser angives de forskellige mulige forebyggende foranstaltninger. Endvidere gives der generelle retningslinier for den opnåede risikoformindskelse samt visse principper for valg af det mest økonomiske foranstaltningssæt.

KW - byggematerialer

KW - byggeteknik

M3 - Bog

BT - Foreløbig vejledning i forebyggelse af skadelige alkalikiselreaktioner i beton