Foreningen for Kvindernes Vækst: Integration gennem den danske demokratiske model?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Abstrakt

Kapitlet bygger på et feltarbejde i foreningen Kvindernes Vækst – de unges vej til succes i Aalborg Øst. Der er tale om en kvindeforening, der blev etableret med støtte fra Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration med det formål at fungere som en løftestang for etniske minoritetskvinders inklusion i Aalborg Øst. Foruden overvejelser om empowerment, medborgerskab og social kapital præsenterer kapitlet en række overvejelser om den danske foreningsmodels potentialer i forbindelse med integration af etniske minoriteter.
    TitelStemmer fra en bydel : Etnicitet, køn og klasse i Aalborg Øst
    RedaktørerAnn-Dorte Christensen, Sune Qvotrup Jensen