Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen

Rådgivningsgruppen for Fælles Mål

Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen, Lene Tanggaard (Medlem af forfattergruppering)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagUndervisningsministeriet
Vol/bind1
ISBN (Trykt)978-87-603-3179-4
ISBN (Elektronisk)978-87-603-3178-7
Rekvirerende organisationUndervisningsministeriet
StatusUdgivet - 20 jun. 2018

Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen, & Tanggaard, L. (2018). Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen: Rådgivningsgruppen for Fælles Mål. København: Undervisningsministeriet.
Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen ; Tanggaard, Lene . / Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen : Rådgivningsgruppen for Fælles Mål. København : Undervisningsministeriet, 2018. 26 s.
@book{07c8b2878216407eaa075348dd34f02c,
title = "Form{\aa}l og frihed - fem pejlem{\ae}rker for F{\ae}lles M{\aa}l i Folkeskolen: R{\aa}dgivningsgruppen for F{\ae}lles M{\aa}l",
author = "{Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, S{\o}ren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sj{\o}berg, S{\o}ren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen} and Lene Tanggaard",
year = "2018",
month = "6",
day = "20",
isbn = "978-87-603-3179-4",
volume = "1",
publisher = "Undervisningsministeriet",

Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen & Tanggaard, L 2018, Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen: Rådgivningsgruppen for Fælles Mål. bind 1, Undervisningsministeriet, København.

Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen : Rådgivningsgruppen for Fælles Mål. / Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen ; Tanggaard, Lene (Medlem af forfattergruppering).

København : Undervisningsministeriet, 2018. 26 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

TY - RPRT

T1 - Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen

T2 - Rådgivningsgruppen for Fælles Mål

AU - Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen

A2 - Tanggaard, Lene

PY - 2018/6/20

Y1 - 2018/6/20

M3 - Rapport

SN - 978-87-603-3179-4

VL - 1

BT - Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen

PB - Undervisningsministeriet

CY - København

Keld Skovmand, Thomas Illum, Thomas Kaas, Helle Bjerg, Mette Frederiksen, Gitte Grabov, Nanna Lohman, Søren Madsen, Vibeke Post Madsen, Jeanette Sjøberg, Søren Teglskov, Peter Pannula Toft, Lise Tingleff Nielsen, Tanggaard L. Formål og frihed - fem pejlemærker for Fælles Mål i Folkeskolen: Rådgivningsgruppen for Fælles Mål. København: Undervisningsministeriet, 2018. 26 s.